Ελλάδα

Ναύπακτος: Πυροβόλησε σκυλί στο πόδι και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Ο κτηνίατρος που εξέτασε το ζώο δήλωσε ότι «ο πυροβολισμός μάλλον έγινε από κοντινή απόσταση, η πληγή κλείνει και θα γίνει πλαστική επέμβαση για να περιοριστεί η έκτασή της»

Ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στη Ναύπακτο, όπου άνδρας πυροβόλησε σκύλο, με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Ανθρωποκυνηγητό ξεκίνησε στους δρόμους του Κρυονερίου και στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε έναν αδέσποτο σκύλο, με τους κατοίκους να αντιδρούν καταγγέλλοντας ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει.

Οι αρχές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανακαλύψουν τον υπεύθυνο αυτής της απαράδεκτης πράξης.

Ο δράστης πυροβόλησε το σκυλάκι στο πόδι και το εγκατέλειψε αιμόφυρτο. Ένας πολίτης που φρόντιζε το ζώο, αντιλήφθηκε το σοβαρό τραύμα τρεις μέρες αργότερα αφού όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ναυπάκτου: «Νομίζαμε ότι πρόκειται για τραύμα από δάγκωμα, διότι το σκυλί δάγκωνε το σημείο όπου είχαν μείνει τα σκάγια του όπλου».

Ο κάτοικος που εντόπισε τον τραυματισμένο σκύλο, ειδοποίησε την φιλοζωική και την άμεση δράση. Ο κτηνίατρος που το εξέτασε δήλωσε ότι «ο πυροβολισμός μάλλον έγινε από κοντινή απόσταση. Η πληγή κλείνει και θα γίνει πλαστική επέμβαση για να περιοριστεί η έκταση της πληγής».

Σύμφωνα με τον Alpha, οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την αγανάκτησή τους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια περιστατικά κακοποίησης ζώων.

Οι τοπικές αρχές καλούν τους πολίτες να συμβάλουν στην ανακάλυψη του δράστη και να προστατεύσουν τα αδέσποτα ζώα από ανάλογες επιθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός στην Καρδίτσα: Ζημιές από τα 4,8 Ρίχτερ στα Άγραφα – «Οι κάτοικοι να παραμείνουν ψύχραιμοι»
«Συνιστάται στους κατοίκους να παραμείνουν ψύχραιμοι, να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να αποφεύγουν την προσέγγιση επικίνδυνων κτιρίων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου Αγράφων
Σεισμός στα όρια Καρδίτσας - Ευρυτανίας
Πάνω από 600 Έλληνες έφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από Ντόχα και Ντουμπάι – «Πέφταν από πάνω μας οι πύραυλοι, ήταν τρομερό»
«Παιδιά δεν ήταν εύκολο να βλέπεις αναχαιτίσεις επάνω να γίνονται και να μην επιτρέπεται να βγούμε έξω από το πλοίο», είπε Έλληνας που επέστρεψε στην Ελλάδα από τις χώρες της Μέσης Ανατολής
Έλληνες φτάνουν στο ελευθέριος Βενιζέλος από τις χώρες της Μέσης Ανατολής