Ελλάδα

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 79χρονος με τραύμα από μαχαίρι – Η 49χρονη κόρη του κατηγορείται για την επίθεση

Περιπολικό της ΕΛΑΣ έσπευσε στο σπίτι και αστυνομικοί προσήγαγαν την κόρη του - Στο σημείο βρέθηκε και το αιματοβαμμένο μαχαίρι

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ένας άνδρας 79 χρόνων, στο κέντρο του Αγρινίου. Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ για το αιματηρό επεισόδιο κλήθηκε και η αστυνομία.

Η επίθεση με το μαχαίρι έγινε το πρωί της Παρασκευής (07.11.2025) μέσα στο σπίτι του θύματος στο Αγρίνιο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τραυματίστηκε σε χέρια, ώμο και μασχάλη. Δράστης της επίθεσης φέρεται πως είναι η 49χρονη κόρη του.

Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρά τα πολλαπλά τραύματά του, φαίνεται πως διέφυγε τον κίνδυνο.

Περιπολικό της ΕΛΑΣ έσπευσε στο σπίτι και αστυνομικοί προσήγαγαν την κόρη του. Στο σημείο βρέθηκε και το αιματοβαμμένο μαχαίρι.

Ενεργούνται οι σχετικές έρευνες για να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Αυτό το άγριο επεισόδιο μεταξύ μελών ίδιας οικογένειας, είναι το δεύτερο που συμβαίνει στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο. Χθες συνελήφθη ένας πατέρας στο Αιγάλεω καθώς φέρεται πως μαχαίρωσε την κόρη του στον λαιμό.

Πληροφορίες από agriniopress.gr και sinidisi.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Καμπανάκι» Αρναούτογλου για 4 περιοχές με τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις βοριάδες - Έρχεται ψυχρή εισβολή την Πρωτοχρονιά
Σφοδροί άνεμοι σε επίπεδα θύελλας και έντονο κρύο στην αίσθηση κυρίως την Κυριακή και κατά διαστήματα τη Δευτέρα στις συγκεκριμένες περιοχές προβλέπει ο γνωστός μετεωρολόγος
Καιρός