Ελλάδα

Σε τρεις μήνες με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.500 εύρω καταδικάστηκε ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του γιου του

Ο τενόρος παραδέχτηκε ότι χαστούκισε τον 15χρονο γιο του λόγω πολλών απουσιών, πράγμα που διέψευσε η πλευρά της μητέρας αφού το παιδί έχει μία απουσία στο σχολείο μέχρι τις 3 Νοεμβρίου

Σε τρεις μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.500 εύρω καταδικάστηκε ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του ανήλικου γιου του.

Σήμερα (07.11.2025) ο αηδός της λυρικής σκηνής δικάστηκε στο αυτόφωρο, παραδέχτηκε οτι χαστούκισε τον γιο του γιατί έκανε απουσίες στο σχολείο, πλην όμως δεν έπεισε τις αρχές καθώς η πλευρά της μητέρας του ανήλικου προσκόμισε σχετικό έγγραφο από το σχολείο που αποδεικνύει ότι το παιδί είχε μόνο μία απουσία μέχρι τις 3 Νοεμβρίου.

Έτσι το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο.

Παράλληλα, η πλευρά της μητέρας και του 15χρονου παιδιού, μέσω του δικηγόρου τους, Αναστάσιου Ντούγκα, δήλωσαν οτι αισθάνονται δικαιωμένοι και ικανοποιημένοι απο την έκβαση της υπόθεσης.

O δικηγόρος της πρώην συζύγου του τενόρου, Αναστάσιος Ντούγκας
O δικηγόρος της πρώην συζύγου του τενόρου, Αναστάσιος Ντούγκας

Υπενθυμίζεται ότι μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του για τον ξυλοδαρμό, ο 46χρονος τενόρος, κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, μετεφέρθη στη συνέχεια στο γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας της Καλλιθέας και από εκεί οδηγήθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (05.11.2025) στα κρατητήρια του Τμήματος Συντάγματος προκειμένου να μεταχθεί το πρωί της Πέμπτης στο Αυτόφωρο.

Ο ίδιος αρνούνταν ότι ξυλοκόπησε τον γιο του και μάλιστα κατέθεσε και μήνυση σε βάρος της συζύγου του για ψευδή καταμήνυση πλην όμως ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι η γυναίκα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη και ο ίδιος να κρατηθεί για να δικαστεί για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του παιδιού του, το οποίο διώκεται αυτεπάγγελτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στον πρώτο όροφο σπιτιού στην Πάτρα - Επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας ηλικιωμένης
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και άνδρες της ΔΙΑΣ, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το σπίτι μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είναι καλά στην υγεία της
Πάτρα
Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Βίντεο από τις τελευταίες εργασίες – Έκλεισε η Βασιλέως Κωνσταντίνου
Από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου έως τις 9 το βράδυ, θα υπάρξει ολική διακοπή της κυκλοφορίας σε ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας - Οι κλειστοί δρόμοι την Κυριακή στην κλασική διαδρομή
Τελευταίες εργασίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο