Ελλάδα

Παραμένει η ένταση στα Βορίζια: Η μητέρα του Φανούρη επιτέθηκε φραστικά στην αδερφή της 57χρονης Ευαγγελίας

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, εκτόξευε απειλές και βρισιές ενώ της ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να περνάει κάτω από το σπίτι της

Δεν λέει να κοπάσει η ένταση στα Βορίζια Ηρακλείου μετά το διπλό φονικό που έγινε στο χωριό και το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη στα Βορίζια Ηρακλείου τα προβλήματα μετά το φονικό παραμένουν με τις σχέσεις των δύο οικογενειών να βρίσκονται στα άκρα.

Χαρακτηριστικό είναι το νέο φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στους Φραγκάκηδες και τους Καργάκηδες.

Όπως καταγγέλλει η αδερφή της 57χρονης Ευαγγελίας, σύμφωνα με το patris.gr σήμερα το πρωί που περπατούσε στο δρόμο, πέρασε από το σπίτι της οικογένειας Καργάκη με την μητέρα του Φανούρη να βγαίνει και να την βρίζει.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, εκτόξευε απειλές και βρισιές ενώ της ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να περνάει κάτω από το σπίτι της.

Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα υπήρξε η παρέμβαση της αστυνομίας ενώ η αδερφή της 57χρονης προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος της μητέρας του Φανούρη Καργάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Erminio: Μήνυμα του 112 στην Αττική – «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία
Κακοκαιρία Erminio: Τηλεργασία και απαγόρευση delivery από τις 18:00 έως τις 22:00 – Τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Υποχρεωτική παύση delivery και τηλεργασία τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα
Βροχή στην Αθήνα
Μήνυμα του 112 σε Αρκαδία, Λακωνία, Αργολίδα και Κορινθία για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το μεσημέρι έως το βράδυ σήμερα» αναφέρεται στο μήνυμα του 112 στις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Λακωνίας, Αργολίδας και Κορινθίας
Κακοκαιρία στην Πελοπόννησο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες