Ελλάδα

Μεταλλικό σίδερο περίφραξης «καρφώθηκε» σε χέρι ηλικιωμένου – Έκοψαν το κάγκελο για να πάει τον απεγκλωβίσουν

Οι πυροσβέστες έκοψαν με προσοχή το μεταλλικό σίδερο για να μεταφερθεί με ασφάλεια ο 64χρονος στο νοσοκομείο

Μία ιδιαίτερη κλήση δέχτηκε η πυροσβεστική στο Ηράκλειο, για να απεγκλωβίσει άνδρα που του είχε «καρφωθεί» σίδερο στο χέρι.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής,13.11.2025, στην περιοχή του Γαζίου στο Ηράκλειο, με τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο να βλέπουν το μεταλλικό σίδερο περίφραξης να έχει τρυπήσει το χέρι του άνδρα ο οποίος χρειαζόταν να απεγκλωβιστεί.

Λόγω της κατάστασης, οι ανδρες της 3ης ΕΜΑΚ, έφτασαν με όχημα ειδικής διάσωσης και έκοψαν με προσοχή το κάγκελο για να καταφέρει να απεγκλωβιστεί ο άνδρας.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κινδυνεύει η ζωή του από το τραύμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυκά Νερά: Ναρκέμπορος έβαζε ανήλικους να κάνουν τα «βαποράκια» – Θύμα ξυλοδαρμού ένας 16χρονος μέλος συμμορίας
20χρονος «εγκέφαλος» συμμορίας έδωσε ποσότητα κάνναβης στον ανήλικο, αξίας 2.000 ευρώ και τον έβαλε να την πουλήσει - Μαζί με φίλο του απήγαγε και ξυλοφόρτωσε τον 16χρονο επειδή δεν του έδωσε όλο το ποσό
Μηχανή της Ελληνικής Αστυνομίας