Lifestyle

Γιώργος Τσαλίκης: Ο πατέρας του έγινε 93 ετών – «Χρόνια πολλά στον πιο καλό άνθρωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου»

Οι δημόσιες ευχές του τραγουδιστή μέσω του Instagram

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μία άκρως τρυφερή ανάρτηση για τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας ότι ο Βασίλης Τσαλίκης είχε τα γενέθλιά του.

Τη Δευτέρα (05.01.2025) ο γνωστός τραγουδιστής ευχήθηκε δημοσίως μέσω του Instagram στον αγαπημένο του πατέρα, τονίζοντας ότι ο Βασίλης Τσαλίκης είναι ο πιο καλός άνθρωπος που έχει γνωρίσει ποτέ. Επίσης, ο Γιώργος Τσαλίκης δε δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία του μπαμπά του, ο οποίος έγινε 93 ετών. 

Ο πατέρας του, ο οποίος παραμένει ακμαίος και δραστήριος, αποτελεί για τον Γιώργο το απόλυτο πρότυπο και το «λιμάνι» του, όπως έχει εξομολογηθεί ο γνωστός καλλιτέχνης στο παρελθόν. 

«92+1=93

Χρόνια πολλά στον πιο καλό άνθρωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου…

Τον πατέρα μου», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσαλίκης, βάζοντας ως soundtrack στη φωτογραφία το κομμάτι «Για πάντα και λίγο ακόμα». 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Πλήθος κόσμου αλλά και συναδέλφων του, όπως ο Κώστας Μακεδόνας, έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους στον Γιώργο Τσαλίκη για τα γενέθλια του πατέρα του. 

«Ό,τι είμαι σήμερα το οφείλω στους γονείς μου. Ο πατέρας μου μου έμαθε την εργατικότητα και την πίστη», είχε αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής για τον Βασίλη Τσαλίκη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
BAFTA: Η μαύρη κωμωδία «Μια μάχη μετά την άλλη» κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας
Το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Ρόμπερτ Αραμάγιο για την ερμηνεία του στην ταινία «I swear» και η Τζέσι Μπάκλεϊ κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «Hamnet»
Ο σκηνοθέτης Paul Thomas Anderson και οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio, Benicio Del Toro, Teyana Taylor, Chase Infiniti ποζάρουν με τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «One Battle After Another» στα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (BAFTA) 2026