Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή με το «X Factor»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή με το «X Factor»

Από αλλού το περίμεναν και τελικά από αλλού θα έρθει στον τηλεοπτικό αέρα. Ο λόγος για το «X Factor» που προβλήθηκε με επιτυχία και στη χώρα μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για τρεις σεζόν.  

Τους τελευταίους μήνες λοιπόν υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν το πετυχημένο talent show να επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα μέσα από τη συχνότητα του EPSILON. Ωστόσο όλο αυτόν τον καιρό κανείς από τον τηλεοπτικό σταθμό δεν διάψευδε ή επιβεβαίωνε ότι το ετοιμάζουν, ενώ μάλιστα είχα πληροφορίες ότι στελέχη άλλου τηλεοπτικού σταθμού συζητούσαν με την ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει παγκοσμίως τα δικαιώματα του πετυχημένου talent show.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου αυτές οι επαφές πήγαν καλά και έτσι το talent show θα βγει ξανά στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο αλλά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Κι όμως, ναι…! Το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα του X FACTOR και σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα μέσα στη φετινή σεζόν! Με την επιλογή του γνωστού talent show ο ΣΚΑΪ ενισχύει το ψυχαγωγικό πρόγραμμά του ελπίζοντας ότι θα κερδίσει τους τηλεθεατές…!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχουν γίνει ήδη συσκέψεις στο κανάλι του Φαλήρου και έχουν πέσει πολλά ονόματα στο τραπέζι για την παρουσίαση. Πάντως αυτό που προέχει είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα των οντισιόν και για αυτό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει να προβάλλεται και σχετικό διαφημιστικό μήνυμα από τον ΣΚΑΪ που θα καλούν όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή…! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε