Ελλάδα

Οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στο Σύνταγμα

Μετά τη λαοθάλασσα που συγκεντρώθηκε την Κυριακή, χθες βράδυ η συμμετοχή ήταν πιο μικρή αλλά οι Αγανακτισμένοι παραμένουν πιστοί στο ραντέβου τους για 13η συνεχόμενη ημέρα.

Μία μέρα μετά το δεύτερο πανευρωπαϊκό κάλεσμα για ξεσηκωμό και την ογκωδέστατη συγκέντρωση, το κίνημα των “Αγανακτισμένων” γέμισε και πάλι την πλατεία Συντάγματος στο καθιερωμένο ραντεβού ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Για ακόμη μια μέρα ένα ετερόκλητο πλήθος όλων των ηλικιών, από μαθητές, φοιτητές, άνεργους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και οικογένειες με μικρά παιδιά, πιστό στο καθημερινό του ραντεβού, έδωσε το «παρών» για να εκφράσει την διαμαρτυρία του ενάντια στα μέτρα λιτότητας,

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν εκείνα ενάντια στους πολιτικούς και τα μέτρα λιτότητας, ενώ τα πανό και τα πλακάτ εστιάζονταν κατά του μνημονίου και της κυβερνητικής πολιτικής.

Η καθιερωμένη “Λαϊκή Συνέλευση”, γύρω από το σιντριβάνι στην πλατεία συνεχίστηκε και σήμερα και πραγματοποιήθηκε η “Ημέρα διαβούλευσης και ενημέρωσης για το χρέος”.

Φυσικά και σήμερα το απόγευμα οι Αγανακτισμένοι θα συγκεντρωθούν για 14η μέρα.

Διαβάστε επίσης:

Φωνή λαού! Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 30 λεπτά
2
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
6