Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Αναστασίου: Κανείς δεν μας περίμενε στον τελικό (VIDEO)

ΦΩΤΟ newsports
ΦΩΤΟ newsports

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός διέψευσε αρκετό κόσμο που δεν περίμενε ότι τη φετινή σεζόν θα κατάφερνε η ομάδα του να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου αλλά και να διεκδικεί την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιάννης Αναστασίου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ μίλησε…


 
Για τον τελικό: “Είναι λίγο περίεργο να συζητάμε για το Κύπελλο και το Champions League, αν δούμε πώς ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Ο μεγάλος στόχος ήταν να εξελισσόμαστε, αλλά όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πάντα στόχος είναι η κορυφή. Κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα μας θα έφτανε εδώ που έφτασε και θα παίζει το ποδόσφαιρο που παίζει. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Στο τέλος των play offs θα κρίνουμε τους εαυτούς μας και αν έχουμε βάλει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Τα παιδιά έχουν ήδη διαψεύσει αρκετό κόσμο. Τους έχω τρομερή εμπιστοσύνη ό,τι κι αν συμβεί αύριο και η ομάδα δεν θα επηρεαστεί. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι, πολλά μπορούν να συμβούν, αλλά για μας ο δρόμος είναι μεγάλος και συνεχίζεται. Το κυριότερο είναι πως ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο.”

Για το πού θα κριθεί: “Πάνω από όλα είναι η θέληση. Η τακτική είναι σημαντική. Πρέπει να ξέρεις όμως πού πρέπει να τρέξεις. Για μένα πρώτα είναι η θέληση και όλα τα υπόλοιπα πάνε περίπατο.”

Για τις νεκρές ζώνες στο γήπεδο: “Είναι αναπόφευκτο να έχουμε νεκρές ζώνες, γιατί οι ίδιοι οι οπαδοί δεν έχουν τη συμπεριφορά που έπρεπε για να είναι γεμάτο το γήπεδο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως οι οπαδοί θα έχουν αύριο τη συμπεριφορά που πρέπει και το ματς θα είναι γιορτή. Οι διοικήσεις όλων των ομάδων έχουν υποχρέωση να προστατέψουν το άθλημα. Έχουμε φτάσει στο 2014 κι ασχολούμαστε με πράγματα πρωτόγονα, αντί να κοιτάμε την εξέλιξη.”

Για τον ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, ειδικά από το κέντρο και μπροστά. Από την αρχή παίζει με 4-2-3-1 ή 4-4-1-1. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Δεν με προβληματίζει τίποτα άλλο πέρα από το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς, αλλά βλέποντας την εικόνα μας στις προπονήσεις είμαι αρκετά αισιόδοξος.”

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Στέφανος Κοτσόλης

“Είναι ένα ματς δικαίωσης για εμάς. Ανταμείβονται οι κόποι μας, είναι το επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς που έχουμε κάνει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μετά θα αφοσιωθούμε στα play offs. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πλούσιο ρόστερ από τη μέση και μπροστά. Εμείς εστιάζουμε σε όλη την ομάδα και όχι μόνο σε έναν παίκτη.

Έχουμε φανείς συνεπείς ότι καθημερινά θα γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος της χρονιάς θα παρουσιάζουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και ο κόσμος θα χαίρεται να τη βλέπει. Αυτό το έχουμε κάνει πράξη και ο κόσμος το κατάλαβε από την πρώτη στιγμή, που ήταν δίπλα μας.

Είναι ένας τελικός, όχι ένας μαραθώνιος. Θα παίξουν ρόλο πολλά, η θέληση, η τακτική, η προσοχή στις λεπτομέρειες ή η διαχείριση του παιχνιδιού. Δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά πολλοί και καλοί παίκτες.”

Στις 16.00 θα ανοίξουν οι θύρες του ΟΑΚΑ

Με παρουσία οπαδών η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Δεν θα σταματήσουν στα διόδια τα πούλμαν του ΠΑΟΚ

Τέλος τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού!

Αναστασίου στους παίκτες: “Από εμάς εξαρτάται”

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος ο Αμπέντ


Από 420 εισιτήρια επιπλέον σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Σαββίδης: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωριστή ταυτότητα και μεγαλείο!

Κύπελλο: “Αμόκ” για τα εισιτήρια του τελικού (VIDEO)

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε