Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Αποχώρησε ο Δ.Γιαννακόπουλος: Να ζητήσουν συγγνώμη οι Αγγελόπουλοι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κόντρα των διοικήσεων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη συνάντηση με τους αθλητικούς εισαγγελείς όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των Αγγελόπουλων.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε να καθήσει στο ίδιο τραπέζι με τους Αγγελόπουλους αφού όπως τόνισε στη δήλωσή του, δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη για τα όσα είχαν πει μετά τον περυσινό τελικό του κυπέλλου.

Ο Γιαννακόπουλος υποσχέθηκε άψογη φιλοξενία στην αποστολή του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Δευτέρας και έφυγε από την αίθουσα.

Η δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου:

“Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω «παρών». Φτάνοντας όμως εκεί, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μία προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κκ Αγγελόπουλους.

Εφόσον είχα προηγουμένως ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης, θα είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου, δεδομένου ότι, μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις των κκ Αγγελόπουλων σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου πέρυσι μετά τον τελικό Κυπέλου, το να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, χωρίς την παραμικρή εκ μέρους τους δήλωση συγνώμης, βαίνει πέρα από τα όρια της αξιοπρέπειάς μου.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία των Αθλητικών Εισαγγελέων. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε τη Δευτέρα να διεξαχθεί μία αθλητική αναμέτρηση σε ομαλότατη και κόσμια ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικός πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου.”

Κατσικάρης: Ήταν λάθος η αντιμετώπιση του Ναβάρο

Για το απόλυτο πριν απ’τα δύσκολα! Παναθηναϊκός – Εφές (21.45)

Παπανικολάου: Η ομορφότερη στιγμή της καριέρας μου

Ο Ολυμπιακός… εκτροχιάστηκε αλλά δεν “καταστράφηκε”

Έχασε και… έμπλεξε ο Ολυμπιακός! Η Μπαρτσελόνα “άλωσε” το ΣΕΦ

Απίστευτες κουβέντες από Αγγελόπουλους – Γιαννακόπουλο στην κλήρωση του ντέρμπι!

Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστασόπουλος στο ντέρμπι των “αιωνίων”

Κατήγγειλε τους διαιτητές του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό: Οι αιώνιοι δεύτεροι σκούζουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε