Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Έχασε και… έμπλεξε ο Ολυμπιακός! Η Μπαρτσελόνα “άλωσε” το ΣΕΦ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα δικά του λάθη και των διαιτητών στα τελευταία λεπτά και γνώρισε την πρώτη του ήττα φέτος στο ΣΕΦ (72-81) και δεύτερη συνεχόμενη στην Ευρωλίγκα, μπαίνοντας σε περιπέτειες σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το κατάμεστο ΣΕΦ βοήθησε τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να μπουν δυνατά στο ματς και με μπροστάρη τον Πρίντεζη να πάρουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο σταδιακά η Μπαρτσελόνα ανέβασε στροφές και έχοντας τον Ναβάρο σε εξαιρετική μέρα έφερε το παιχνίδι στον ρυθμό που ήθελε. Παράλληλα, οι Καταλανοί μπλόκαραν στον Σπανούλη και στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου έφεραν την διαφορά στους 10 πόντους.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στο τελευταία δεκάλεπτο μειώνοντας ακόμα και στους 2 πόντους και όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Δύο κακές επιθέσεις από Σλούκα και Λοτζέσκι και δύο λάθη των διαιτητών σε βήματα του Σάδα και επιθετικό φάουλ του Ντόρσεϊ που δεν δόθηκαν έκριναν το παιχνίδι υπέρ των μπλαουγκράνα, οι οποίοι συνεχίζουν έχοντας 3/3 στο top-16.

Αντίθετα, οι “ερυθρόλευκοι” γνώρισαν την 4η ήττα τους στα τελευταία 6 ματς και δεύτερη συνεχόμενη στην Ευρωλίγκα μετά από 11 συνεχόμενες νίκες.

Τα δεκάλεπτα:
23-18, 34-32, 48-55, 72-81

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας):
Ντάνστον 6, Σπανούλης 17 (1/7 τρίποντα), Περπέρογλου 8 (2), Σλούκας 9 (1), Σίμονς 5 (5 ριμπάουντ), Μπέγκιτς 2, Πρίντεζης 17 (1), Μάντζαρης 3 (1), Κατσίβελης, Λοζέσκι 5 (1)

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Ντόρσι 6 (6 ριμπάουντ), Σάδα 4, Χουέρτας 6, Αμπρίνες 9 (2), Ναβάρο 21 (3), Παπανικολάου 2, Όλεσον 14 (2), Λόρμπεκ 6, Λάμπε, Νάχμπαρ 5, Τόμιτς 8

Απίστευτες κουβέντες από Αγγελόπουλους – Γιαννακόπουλο στην κλήρωση του ντέρμπι!


Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστασόπουλος στο ντέρμπι των “αιωνίων”

Κατήγγειλε τους διαιτητές του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Σκληρή απάντηση Γιαννακόπουλου σε Ολυμπιακό: Οι αιώνιοι δεύτεροι σκούζουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε