Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Champions League: Επέστρεψε με ματσάρες και απίθανα γκολ (videos)

Champions League: Επέστρεψε με ματσάρες και απίθανα γκολ (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Το Champions League επέστρεψε μετά τη διακοπή του κορονοϊού, με τις πρώτες ρεβάνς για τους “16” της διοργάνωσης να περιλαμβάνουν… ματσάρες και απίθανα γκολ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισε την πολυνίκη του θεσμού Ρεάλ Μαδρίτης, χάρη σε δύο απίστευτα λάθη του Βαράν, που μετέτρεψαν σε γκολ οι Στέρνινγκ και Ζεσούς. Οι Μαδριλένοι “πάλεψαν” πάντως το ματς και ισοφάρισαν με τον Μπενζεμά, ο οποίος έχασε ευκαιρίες ακόμη και για σκορ πρόκρισης της ομάδας του Ζιντάν.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Στο Final 8 οι “Πολίτες” με κορυφαίο τον… Βαράν! (videos)

Ο Γάλλος τεχνικός δεν απέφυγε όμως τον πρώτο αποκλεισμό της προπονητικής του καριέρας στο Champions League, αφού όλες τις προηγούμενες χρονιές, το είχε κατακτήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμη πιο συγκλονιστικό δε, ήταν το παιχνίδι στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους γνώρισε σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Λιόν, προς τέρψιν και του Ολυμπιακού.

Πανηγύρισε κι ο Ολυμπιακός τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τη Λιόν!

Η ιταλική ομάδα είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο ματς της Γαλλίας και βρέθηκε πίσω στο σκορ και στη έδρα της, με πέναλτι του Ντεπάι. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τα παράτησε όμως και με δύο δικά του γκολ, πέτυχε την ανατροπή του σκορ σε 2-1.

Γιουβέντους – Λιόν: “Λύγισαν” τον Ρονάλντο οι Γάλλοι! Τα δύο γκολ του Πορτογάλου δεν απέτρεψαν τον αποκλεισμό (videos)

Η Γιουβέντους χρειαζόταν όμως κι ένα τρίτο τέρμα, το οποίο δεν ήρθε ποτέ, με τον Πορτογάλο να χάνει μία τεράστια ευκαιρία να γράψει ξανά ιστορία με ένα κόμη χατ τρικ στη διοργάνωση. Η ομάδα του γνώρισε έτσι οδυνηρό αποκλεισμό από τους “16” του Champions League.

Όλα τα γκολ και τα highlights του Champions League


 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις