Site icon NewsIT
19:39 | 31.05.25

Champions League: Οι εντυπωσιακές WAGs των παικτών της Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ που θα κλέψουν την παράσταση στον τελικό

Newsit Newsroom

Οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών αναμένεται να δώσουν το δικό τους αγώνα εκτός γηπέδου

Η ώρα του μεγάλου τελικού για το Champions League έφτασε. Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ αναμετριούνται στην «Allianz Arena» του Μονάχου με φόντο το πολυπόθητο τρόπαιο, το οποίο θα είναι το πρώτο για τη γαλλική ομάδα, ενώ εάν οι Ιταλοί το κατακτήσουν θα είναι το τέταρτο της ιστορίας τους και πρώτο μετά από 15 χρόνια.

Όλα τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων στην Ευρώπη θα είναι στραμμένα στον τελικό του Champions League για την ανάδειξη της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης, με τους ποδοσφαιριστές τόσο της Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και της Ίντερ να μην είναι μόνοι στην «Allianz Arena». Και αυτό διότι στα επίσημα του γηπέδου θα βρίσκονται οι εντυπωσιακές σύντροφοι των ποδοσφαιριστών 

Οι γυναίκες που βρίσκονται στο πλάι των 22 παικτών που θα εμφανιστούν στο γήπεδο θα στηρίξουν τους αγαπημένους τους με τη δική τους μοναδική παρουσία και αναμένεται να δώσουν τη… δική τους μάχη για την καλύτερη και πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αγκουστίνα Γκαντόλφο
Η σύντροφος του Λαουτάρο Μαρτίνεζ της Ίντερ είναι μια από τις πιο γνωστές παρουσίες στον κόσμο των WAGs. Με προξενήτρα τη Γουάντα Νάρα, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2023 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Δεν κρύβουν την αγάπη τους για την Ελλάδα, αφού επισκέφθηκαν τη χώρα μας το καλοκαίρι του 2023.

Κλαούντια Σκαρπάρι
Η δυναμική σύζυγος του Φραντσέσκο Ατσέρμπι γνωρίστηκε με τον Ιταλό αμυντικό μέσα στο lockdown, σε παραλία, το 2020. Παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Η Κλαούντια, δικηγόρος στο επάγγελμα, δεν διστάζει να υπερασπιστεί δημοσίως τον αγαπημένο της, ακόμη και μέσω Twitter

Κλεοφίνα Πνίσι
Μοντέλο και ηθοποιός από το Κόσοβο με γαλλική ανατροφή, η Κλεοφίνα είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Μπενζαμίν Παβάρ. Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2024 στη Νίκαια και από τότε είναι αχώριστοι. Πρώην Μις Προβηγκία και τηλεοπτική περσόνα, σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα στο Μόναχο.

Αλέσια Ελεφάντε

Η διακριτική παρουσία στο πλευρό του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Η Ιταλίδα διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και influencer είναι σύντροφος του γκολκίπερ της Παρί από το 2017 και το 2024 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Παρότι αποφεύγουν τη δημοσιότητα, είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Ο τελικός του Champions League στο Μόναχο αναμένεται φαντασμαγορικός, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου που υπόσχεται, αλλά και για τις εντυπωσιακές παρουσίες που θα δώσουν έξτρα λάμψη στις εξέδρες. Γιατί πίσω από κάθε μεγάλο ποδοσφαιριστή, βρίσκεται συχνά μία δυναμική γυναίκα που τον στηρίζει – και στον τελικό, θα είναι όλες εκεί.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version