Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2014 – Μαρινάκης: Δεσμεύομαι ότι δεν θα πάρω καμία δουλειά στον Πειραιά

Εκλογές 2014 – Μαρινάκης: Δεσμεύομαι ότι δεν θα πάρω καμία δουλειά στον Πειραιά

Για το όραμά του για τον Πειραιά, για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, για τον Γιάννη Μώραλη αλλά και για την μεταγραφή που περιμένουν με ανυπομονησία οι φίλοι του Ολυμπιακού μίλησε στο Mega ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι θα βοηθήσει οικονομικά τον Πειραιά. «Το Κάνω χρόνια χωρίς να το προβάλλω.», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου για τραμπουκισμούς από τον ίδιο και από φουσκωτούς, είπε:

«Το πρόβλημα του Πειραιά δεν είναι τι λέει ο κάθε Μιχαλολιάκος, ο οποίος διαψεύδεται και από το ίδιο το νομικό του σύμβουλοκαι υποψήφιο με τον συνδυασμό του. Το ίδιο κάνει και η αστυνομία. Το ίδιο κάνει και η εκκλησία του Πειραιά. Τον Πειραιώτη τον ενδιαφέρει πως θα βρει δουλειά το παιδί του.»

Ερωτηθείς για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι εξαγοράζει ψήφους, είπε:

«Με χιούμορ μπορώ να αντιμετωπίζω τις καταγγελίες ότι εξαγοράζουμε ψήφους. Όταν μιλάμε για δημοκρατία πρέπει να την σεβόμαστε κιόλας.
Εμείς τις τελευταίες 35 – 40 μέρες δουλέψαμε σκληρά και φτιάξαμε ένα ολοκληρωμένο κοστολογημένο πρόγραμμα. Δεν το φτιάξαμε για να χαιδέψουμε τ αυτιά των Πειραιωτών. Ο Πειραιάς θα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη.»

Ο κ. Μαρινάκης, είπε επίσης ότι σε επίπεδο ανθρώπων «χωρίς δεύτερη σκέψη θα ψήφιζα τον κ. Δρίτσα γιατί έχει μάθει να σέβεται την δημοκρατία. Έχει δουλέψει.»

Για το ποιόν θα στηρίξει στην Περιφέρεια είπε: «αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο κ. Μώραλης να μπορεί να συνεργαστεί είτε με την κα Δούρου είτε με τον κ. Σγουρό.»

Και κατέληξε: «Αυτή την στιγμή καλούμε όλους τους Πειραιώτες να δώσουν το χέρι να φτιάξουμε έναν Πειραιά καλύτερο. Να μπορεί ο Πειραιώτης να κοιτάζει προς την θάλασσα και όχι προς την Αθήνα.»

Για το ενδεχόμενο μεταγραφών ο κ. Μαρίνακης είπε ότι προσπαθούν να φέρουν τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Ολλανδίας τον Ισλανδό Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποτελέσματα εκλογών: Ο Ολυμπιακός… πρώτος σε σταυρούς στον Πειραιά

Μώραλης για τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου: “Δεν υπάρχει τίποτα στην αστυνομία”

Εκλογές 2014: Μιχαλολιάκος: Ο Μώραλης στηρίχτηκε από την Χρ.Αυγή – Μώραλης: Ο Μιχαλολιάκος είναι εξωγήινος

Μύλος στον Πειραιά! Καταγγελίες Μιχαλολιάκου για στήριξη της Χρυσής Αυγής στο Μώραλη και για “φουσκωτούς”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε