Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ – Επεισόδιο Βρύζα με οπαδό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονική, οπαδοί περίμεναν στο αεροδρόμιο και η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει.

Παρά το προχωρημένο της ώρας, οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο αεροδρόμιο και περίμεναν με άγριες διαθέσεις τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας.

Η αποστολή φυγαδεύτηκε ώστε να μην έρθει σε επαφή με τον κόσμο αλλά μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να βγουν από την κεντρική πύλη.

Ο Ζήσης Βρύζας ήρθε σε επαφή με τον κόσμο και αντέδρασε όταν κάποιος τον έβρισε. Λίγο έλειψε να ανάψουν τα αίματα αλλά τελικά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποχώρησε χωρίς να δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο.

Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη για τον δικέφαλο του βορρά αφού όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Δώνης θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Ιβάν Σαββίδης θα λάβει την τελική απόφαση με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει από το βράδυ του Σαββάτου την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου.

Αστέρας λαμπρός στον… τελικό – Ιστορική πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

Δώνης: Δυνατό χτύπημα για εμάς – Η ευθύνη πάνω μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε