Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η αποθέωση του Μπεργκ! Πρώτο “πράσινο” χατ-τρικ μετά το 2006

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι το νέο ίνδαλμα των φίλων του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Γ. Καραϊσκάκης, έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Άρη και με τα τρία γκολ που σημείωσε έγινε ο πρώτος παίκτης των “πράσινων” που τα καταφέρνει μετά τον Σαλπιγγίδη.

Ο Μπεργκ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού με σύνθημα που έφερε στο μυαλό τον Κριστόφ Βαζέχα: “Είναι τρελός ο Σουηδός”, τραγουδούσε η Λεωφόρος και ο 27χρονος επιθετικός έκανε πάρτι απέναντι στην άμυνα του Άρη.

Τρία γκολ κσι μία ασίστ ο εντυπωσιακός απολογισμός του Μπεργκ. Ακόμη πιο εντυπωσιακή η κίνησή του να δώσει τη φανέλα του σε ένα φίλο της ομάδας με πρόβλημα αναπηρίας. Είναι δεδομένο ότι ο Σουηδός μπήκε για τα καλά στις καρδιές των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος έψαχνε στην Ελλάδα την αναγέννηση και τη βρήκε, πιθανότατα πιο γρήγορα από όσο περίμενε και ο ίδιος. Έφτασε τα 13 τέρματα και είναι φαβορί για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (έχει ένα λιγότερο από τον Μήτρογλου που βρίσκεται στην Αγγλία).

Το χατ-τρικ που σημείωσε ήταν το τέταρτο της καριέρας του και πρώτο μετά από, σχεδόν, πέντε χρόνια ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που σημειώνει τρία γκολ σε ένα ματς μετά τον Σαλπιγγίδη το 2006.

Μπεργκ: Και γκολ και ασίστ

Πάρτι και 4αρα με σφραγίδα Μπεργκ στη Λεωφόρο!

Στο νοσοκομείο ο Σίλντενφελντ

Κλωναρίδης: Στο μυαλό μας μόνο ο Άρης

“Καμίνης, ο μεγαλύτερος αντι-Παναθηναϊκός δήμαρχος στην ιστορία της Αθήνας”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε