Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η αποζημίωση του Δώνη, οι “Κύπριοι” και ο Σάντος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως έχει αποφασίσει την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και ψάχνει τον… διάδοχο του

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Δώνης καλούνται να τα βρουν στο οικονομικό (ο Έλληνας προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν) και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί το “διαζύγιο”. Από εκεί και πέρα, έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους τα πρώτα ονόματα για την διάδοχη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, στο προσκήνιο έχει έρθει το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ΑΠΟΕΛ όμως -αν και κατέκτησε το πρωτάθλημα- έχει ακόμη δύο ματς να δώσει και για να εργαστεί ο Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποχωρήσει πριν από το τέλος της σεζόν από την Κύπρο (οι Θεσσαλονικείς έχουν τα πλέι οφ μπροστά τους και δεν μπορούν να πάνε χωρίς τεχνικό).

Ακόμα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν μέσα στον Μάρτιο με τον Πορτογάλο προπονητή της ΑΕ Λεμεσού, Ζόρζε Κόστα (είχε απασχολήσει την ομάδα και το καλοκαίρι του 2010). Ωστόσο, ο 42χρονος προπονητής έχει να παίξει τελικό Κυπέλλου στις 22 Μαΐου

Ωστόσο, διακαής πόθος του Ιβάν Σαββίδης (και με εισήγηση του Θοδωρή Ζαγοράκη) αποτελεί ο Φερνάντο Σάντος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Η παρουσία του Πορτογάλου όμως στον πάγκο της Εθνικής κάνει πολύ δύσκολη την περίπτωση του.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να συμφωνήσει με έναν προπονητή που θα αναλάβει άμεσα και θα υπογράψει για 1-2 χρόνια, τότε θα προχωρήσουν στο εναλλακτικό σενάριο της προσωρινής λύσης του Γιώργου Γεωργιάδη.

Διαβάστε ακόμα…

Στέλνουν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Στην έξοδο από τον ΠΑΟΚ ο Δώνης!

Φυγαδεύτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ – Επεισόδιο Βρύζα με οπαδό

Αστέρας λαμπρός στον… τελικό – Ιστορική πρόκριση επί του ΠΑΟΚ

Δώνης: Δυνατό χτύπημα για εμάς – Η ευθύνη πάνω μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε