Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η πρόκριση έφερε…γκρίνια – Μπόλονι και Ίβιτς “έδωσαν” τη διοίκηση

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Συνήθως οι νίκες και οι επιτυχίες φέρνουν ηρεμία στις ομάδες, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και στον ΠΑΟΚ. Ο Λάζλο Μπόλονι αποκάλυψε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία την οποία μάλιστα σκέφτεται σοβαρά, ενώ ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε αιχμές για κακοδιαχείριση από τη διοίκηση.

Το τέλος της αναμέτρησης με την Ρούμπιν Καζάν μπορεί να έφερε χαμόγελα στις τάξεις του ΠΑΟΚ αφού εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου του, όμως λίγο αργότερα άρχισαν να σκάνε… οι βόμβες.

Ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας την οποία μάλιστα εξετάζει σοβαρά. Το θέμα είναι ότι ο Ρουμάνος τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα και ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει άλλη υπομονή.

Η πρόταση των Αράβων είναι εξωπραγματική αφού ανέρχεται στα 2 εκ. ευρώ ετησίως. Η ρήτρα των 300.000 ευρώ που έχει στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ , ο Μπόλονι δεν είναι πρόβλημα για τους Άραβες.

Λίγο αργότερα ήρθε και η δήλωση του Βλάνταν Ίβιτς που άφησε αιχμές κατά της διοίκησης για κακαδιαχείριση: “Μπερδεύομαι γιατί ακούω μετά από τόσες πολλές επιτυχίες και από 11 σερί αήττητους αγώνες και προκρίσεις στην Ευρώπη, να θέλουν να μειωθούν τα συμβόλαια των παικτών. Των παικτών που φέρνουν έσοδα στην ομάδα… Εχουμε κάνει τόσες σημαντικές προκρίσεις, έχουν κάνει τόσο περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ και φανταστείτε πώς αισθάνονται όταν τους λένε ότι θα μειωθούν τα συμβόλαιά τους.”

Η ώρα της κλήρωσης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (14.00)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε