Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Κοιτάζει παντού για αντι-Βάις ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η τελευταία εβδομάδα της μετεγγραφικής περιόδου είναι πολύ έντονη για τον Ολυμπιακό αφού η αποχώρηση του Βάις δημιουργεί την ανάγκη απόκτησης ενός χαφ που θα βοηθήσει άμεσα.

Η πώληση του Βάις στο Κατάρ δημιούργησε κενό στα χαφ του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ θέλει να αποκτηθεί παίκτης που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα.

Στο ρόστερ των “ερυθρόλευκων” υπάρχει ένας κλασσικός εξτρέμ, ο Κάμπελ και τρεις ακόμη παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στα άκρα. Ο Φουστέρ που τη φετινή σεζόν παίζει τις περισσότερες φορές στην αριστερή πλευρά, ο Ολαϊτάν που τις καλύτερες εμφανίσεις του τις έχει κάνει ως επιθετικός και ο Χολέμπας που ήταν η επιλογή του Βαλβέρδε στα δύσκολα ματς.

Ο Μίτσελ δεν αρκείται σε αυτούς και έχει ζητήσει έναν κλασσικό εξτρέμ. Ο χρόνος πιέζει τον Ολυμπιακό που θα πρέπει μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει κάνει την κίνησή του. Πολλά ονόματα ακούγονται αλλά δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την ΠΑΕ.

Ο Ερνάν Πέρεζ της Βιγιαρεάλ και ο Ελισέου της Μάλαγα είναι δύο περιπτώσεις που φαίνεται να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι και οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν τις περιπτώσεις. Ο Ουσάμα Ασαϊντί που ανήκει στη Λίβερπουλ και παίζει δανεικός στην Στόουκ, ο Γκαέλ Κακουτά της Τσέλσι που παίζει στη Φίτεσε και ο Μαγκαγιέ Γκουεγιέ είναι επίσης στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδος.

Δεν τελείωσε το θέμα Μήτρογλου! Αναμένεται να επιστρέψει η Φούλαμ

“Όχι” Ολυμπιακού σε πρόταση 11.000.000 ευρώ της Φούλαμ για Μήτρογλου!

Ολυμπιακός: Σε… γνώριμα λημέρια ο Μαρκάνο

Βάις: Ένιωσα πως ο Μίτσελ δεν με εμπιστευόταν!

Ολυμπιακός: Κλειστές οι θύρες “3” και “4” με την Μάντσεστερ Γ.

Ολυμπιακός: Το “χρυσό” deal για τον Βάις

Μπονγκ: Οι μαϊμούδες είχαν μπανάνες στο στόμα τους!

Δεν κάνει στάση! Ο Ολαϊτάν “καθάρισε” στην Ξάνθη 

Τέλος ο Βάις από τον Ολυμπιακό – Πάει στο Κατάρ!

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μαρκάνο

Χωρίς Μήτρογλου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

Στην Αθήνα ο Μαρκάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε