Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Τέλος ο Βάις από τον Ολυμπιακό – Πάει στο Κατάρ!

Τέλος ο Βάις από τον Ολυμπιακό – Πάει στο Κατάρ!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την μετεγγραφή του Βλάντιμιρ Βάις σε ομάδα του Κατάρ, με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό να αποχαιρετά τους Πειραιώτες, μετά από λίγους μήνες παρουσίας του στην ομάδα.

Χώρισαν οι δρόμοι του Βλάντιμιρ Βάις με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Σλοβάκος παραχωρήθηκε από τους Πειραιώτες στην Λεκβίγια του Κατάρ. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες από την μετεγγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Ο Βάις είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τους ερυθρόλευκους ως ελεύθερος από την ιταλική, Πεσκάρα. Αγωνίστηκε με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος για 17 παιχνίδια στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές.

Χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση των ερυθρόλευκων αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του Βλάντιμιρ Βάις στην Lekhwiya SC».

Λίγη ώρα αργότερα ο Βάις παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την Λεχβίγια.

«Δέχτηκα μια πρόταση μέσω του μάνατζέρ μου και Ματζίντ Μπουγκέρα, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες και στη Ρέιντζερς πριν δύο χρόνια, έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να με πείσει για να υπογράψω λέγοντάς μου πόσο μεγάλη πρόοδο έχει κάνει το ποδόσφαιρο στο Κατάρ και πόσο καλή ομάδα είναι Λεχβίγια», δήλωσε ο 24χρονος άσος.

«Η Λεχβίγια είναι ομάδα με μεγάλες βλέψεις και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθήσω να κατακτήσει τον τίτλο και να προχωρήσει στο Ασιατικό Champions League», πρόσθεσε ο Βάις.

Διαβάστε ακόμα…

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μαρκάνο

Χωρίς Μήτρογλου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

Στην Αθήνα ο Μαρκάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε