Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν κάνει στάση! Ο Ολαϊτάν “καθάρισε” στην Ξάνθη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο ρελαντί και με πρωταγωνιστή τον Ολαϊτάν (1 γκολ, 1 ασίστ) ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από την Ξάνθη και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για τον τίτλο. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες (Ντε Γκούζμαν 47΄, Χολέμπας 73΄). Πουλήθηκε στο Κατάρ ο Βάις.

Το LIVE του αγώνα

Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα, Ξάνθη και Ολυμπιακός ανέβασαν στροφές με τους “ερυθρόλευκους” να χάνουν σημαντική ευκαιρία με τον Ολαϊτάν στο 18΄. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ όταν μετά το λάθος του Ρομπέρτο, ο Τριάδης σούταρε σε κενή εστία αλλά πρόλαβε ο Παπαδόπουλος σχεδόν πάνω στην γραμμή και γλίτωσε την ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24΄ μετά το κόρνερ του Ντομίνγκες, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Ολαϊτάν που ευνοήθηκε από τις κόντρες έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία καλή ευκαιρία για κάθε ομάδα, αφού αρχικά η κεφαλιά του Κάλβο πέρασε ελάχιστα άουτ και στη συνέχεια ο Τσέμα έδιωξε εντυπωσιακά στο σουτ του Μανιάτη.

Σχεδόν με το ξεκίνημα το δευτέρου ημιχρόνου οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού ο Ντε Γκούζμαν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα, ο ρυθμός έπεσε και ο Μίτσελ είδε την ομάδα του να μένει και αυτή με 10 παίκτες όταν στο 73΄ο Χολέμπας είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Σολτάνι.

Η Ξάνθη προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση και έχασε καλή ευκαιρία με τον Μάνταλο στο 87΄, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός κλείδωσε το ματς. Ο Ολαϊτάν έφυγε στην αντεπίθεση και γύρισε την κατάλληλη στιγμή για τον Ιμπαγάσα που από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Skoda Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκας (83′ Ράνος), Βασιλακάκης, Τριάδης (61′ Σολτάνι), Μάνταλος, Κάλβο, Σολάρι (61′ Κομεσίδης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ)
: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ (77′ Μπονγκ), Ντομίνγκες (68′ Ιμπαγάσα), Φουστέρ (86′ Εντινγκά), Ολαϊτάν.

Τέλος ο Βάις από τον Ολυμπιακό – Πάει στο Κατάρ!

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μαρκάνο

Χωρίς Μήτρογλου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

Στην Αθήνα ο Μαρκάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε