Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας – Ολυμπιακός: Νέοι “πονοκέφαλοι” για Σίλβα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά τον τραυματισμό του Ελαμπντελαουί, ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως πρέπει να αντιμετωπίσει δυο νέα προβλήματα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Τι θα κάνουν οι “ερυθρόλευκοι” οπαδοί πριν την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ…

Ο Ιντέγε Μπράουν ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα την Πέμπτη και έμεινε για προληπτικούς λόγους εκτός προπόνησης, ακολουθώντας θεραπεία.Οι “ερυθρόλευκοι” -πάντως- παρουσιάζονται καθησυχαστικοί για τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου.

Την ίδια ώρα, ο Τζίμι Ντουρμάζ αναχώρησε την Τετάρτη για την πατρίδα του, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του που γέννησε. Ο παίκτης υπολογίζεται πως θα έχει επιστρέψει την Παρασκευή κι έτσι δεν αποκλείεται να μείνει εκτός 18άδας.

όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο στις 17:30, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή από το Ρέντη για το ΟΑΚΑ, οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο προπονητήριο για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες.

Να αναφέρουμε πως -όπως έγινε γνωστό- το Σάββατο στις 17:30, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπθιακού από το Ρέντη για το ΟΑΚΑ, οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο προπονητήριο για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε