Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Με Κατσουράνη κόντρα στον Λεβαδειακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο μέσος του Παναθηναϊκού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έτσι βρέθηκε στην αποστολή του “τριφυλλιού” για το εξ αναβολής ματς με τον Λεβαδειακό – Εκτός ο Χριστοδουλόπουλος

Επιπόλαιος αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Κώστα Κατσουράνη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο καθώς ο Έλληνας μέσος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και τέθηκε στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση της τετάρτης με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν άνοιξε τα… χαρτιά του στο δίτερμα που έγινε στην προπόνηση, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα προβεί σε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα. Έτσι, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Μαρίνος, Μαυρίας και Τοτσέ. Ατομικά προπονήθηκε ο Ρούντολφ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον εξ αναβολής αγώνα με τον Λεβαδειακό, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός της 18μελούς αποστολής έμειναν οι: Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε