Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

“Μεγάλος σύλλογος, μεγάλες ευθύνες”

“Μεγάλος σύλλογος, μεγάλες ευθύνες”
Έτοιμοι να δικαιώσουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους, εμφανίστηκαν κατά την παρουσίαση τους από τους “ερυθρόλευκους” οι Φραντσίσκο Χαβίτο και Σήφης Δασκαλάκης.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, τονίζοντας:«Θα ήθελα να σας καλησπερίσω και να σας ευχαριστήσω που είστε εδώ. Σήμερα παρουσιάζουμε τα δύο νέα μας αποκτήματα.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα για τη νέα σεζόν. Σας παρουσιάζουμε τον Σήφη Δασκαλάκη που υπέγραψε για δύο χρόνια με οψιόν για άλλον έναν και τον Χαβίτο που θα είναι μαζί μας για τα επόμενα 3 χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό που ο Σήφης είναι Έλληνας γκολκίπερ με εμπειρία ενώ ο Χαβίτο έχει παίξει αρκετά στην Ελλάδα και θεωρείται σιγά σιγά δικό μας παιδί».
 
Πρώτος πήρε τον λόγο ο Φραντσίσκο Χαβίτο, ο οποίος εμφανώς χαρούμενος τόνισε αρχικά: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και πιστεύω πως θα έχω την ευκαιρία να καθιερωθώ”.
Ο Χαβίτο αναφέρθηκε και στην περιπέτεια του στην Λα Κορούνια: “Με επηρέασε ψυχολογικά και όχι τόσο αγωνιστικά. Ήθελα να παίξω εκεί. Τώρα όμως υπάρχει μπροστά μου η προετοιμασία” ενώ σε ερώτηση για το πέρασμα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα τόνισε: “Οι προπονητές μου στην Μπαρτσελόνα με έμαθαν να σέβομαι τον αντίπαλο μου και να μην τον φοβάμαι”.
 
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο τερματοφύλακας, Σήφης Δασκαλάκης, εκφράζοντας την χαρά του για την μεταγραφή του στους Πειραιώτες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, Ήρθα για να δουλέψω σκληρά με υπομονή και επιμονή για να τους δικαιώσω όλους. Ελπίζω φέτος να πάρουμε όποιον τίτλο υπάρχει και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε