Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μελισσανίδης: Θα έμπαινα σε μία ΑΕΚ “καθαρή” και με γήπεδο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Original. Διαβάστε τις προϋποθέσεις που έθεσε ο “Τίγρης” για να ασχοληθεί με τα διοικητικά και για αυτούς που θέλουν την “Ένωση” στην Football League.

Μετά από σχεδόν δύο ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με αντιπροσωπεία της Original στα γραφεία του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, στον Πειραιά.

Ο “Τίγρης” άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στα διοικητικά της ΑΕΚ, εφόσον η ομάδα καθαρίσει από χρέη (αν υποβιβαστεί δηλαδή στη Γ΄Εθνική) ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί με την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και βασική προϋπόθεση να δημιουργηθεί μια ομάδα επιχειρηματιών με την συμμετοχή του Πόλυ Χατζηιωάννου και του Πέτρου Παππά.

«Αν εμπλακώ και πάλι με την ΑΕΚ θα βρω μια καθαρή λύση για να επιστρέψει η ομάδα μας στην κορυφή και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν όλες οι κινήσεις για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν μπω στην ΑΕΚ μπαίνουν την επόμενη μέρα μπουλντόζες στην Φιλαδέλφεια. Μπορούμε να φτιάξουμε ομάδα που σε τρία χρόνια θα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στους οπαδούς ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τους οποίους τόνισε πως θέλει μαζί του αν και εφόσον ασχοληθεί τελικά με την ΑΕΚ,

Την ίδια ώρα πάντως υπάρχουν κάποιοι πρώην πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι και ένας πρώην μικρομέτοχος που λειτουργεί για συμφέρον του αδερφού του οι οποίοι θέλουν να υποβιβαστεί η “Ένωση” στην Football League λόγω του ότι θ αντιμετωπίσουν πρόβλημα σε περίπτωση χρεωκοπίας του συλλόγου ως φυσικά πρόσωπα.

Καραλής: Φτάσαμε να παλεύουμε μόνοι μας…

Βολές κατά πάντων από Κωνσταντόπουλο: Νιώθαμε σαν πειραματόζωα!

“Δεν έχει σχέση η NOVA με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ”

Την Τετάρτη εκδικάζεται η έφεση της ΑΕΚ

Παυλής: Πάντα στο πλευρό σου, ΑΕΚ!

Δάκρυα για 89 χρόνια ιστορίας – Επιτρέπεται να πέσεις… επιβάλλεται να σηκωθείς!

ΑΕΚ: Η “μαρμαρωμένη” βασίλισσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε