Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μια “ανάσα” απ΄την Φούλαμ με ποσό ρεκόρ ο Μήτρογλου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε στα 11 εκατ. ευρώ αλλά η Φούλαμ επέστρεψε με πρόταση που ξεπερνάει τα 14 εκατ. ευρώ και ο Κώστας Μήτρογλου ετοιμάζεται να γίνει η ακριβότερη μετεγγραφή Έλληνα παίκτη υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους.

Τις τελευταίες του στιγμές στον Ολυμπιακό φαίνεται πως ζει ο Κώστας Μήτρογλου καθώς οι τελευταίες πληροφορίες φέρνουν την Φούλαμ να έχει ανεβάσει στην προσφορά σε ύψη που οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπορούν να αρνηθούν.

Το Sky Italia μετέδωσε πως το deal ανάμεσα στις δυο ομάδες ολοκληρώθηκε και ο διεθνής φορ γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή των Λονδρέζων, δείγμα του πόσο πολύ τον ήθελαν! Όπως τονίζεται, οι «Κότατζερς» τα βρήκαν με τους Πειραιώτες σε ένα ποσό που ξεπερνά τα 14 εκατ. ευρώ και ο διεθνής φορ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει περισσότερα 10 εκατ. ευρώ συνολικά!

Την ίδια ώρα ο δημοσιογράφος του Sky Sports, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter πως η αγγλική ομάδα έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους», με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 14 εκατομμύρια ευρώ και τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από τον Ολυμπιακό για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται παρά μόνο πως νωρίτερα είχαν αρνηθεί πρόταση 11 εκατ. ευρώ από την Φούλαμ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το “χρυσό” deal θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες και ο Μήτρογλου θα γίνει η ακριβότερη μετεγγραφή Έλληνα παίκτη.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως η Φούλαμ θα δαπανήσει όλο το μπάτζετ του Γενάρη για να τον κάνει δικό της, στηρίζοντας στον 25χρονο διεθνή επιθετικό της ελπίδες της για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αξίζει, δε να αναφερθεί πως σημαντικό ρόλο έπαιξε και όσα είπε ο Γιώργος Καραγκούνης στον Κώστα Μήτρογλου ώστε να τον πείσει να αφήσει τον Πειραιά για τον Λονδίνο.

“Ανέβηκε στα 14,5 εκ. ευρώ η Φούλαμ για Μήτρογλου”

Δεν τελείωσε το θέμα Μήτρογλου! Αναμένεται να επιστρέψει η Φούλαμ

“Όχι” Ολυμπιακού σε πρόταση 11.000.000 ευρώ της Φούλαμ για Μήτρογλου!

Ολυμπιακός: Σε… γνώριμα λημέρια ο Μαρκάνο

Βάις: Ένιωσα πως ο Μίτσελ δεν με εμπιστευόταν!

Ολυμπιακός: Κλειστές οι θύρες “3” και “4” με την Μάντσεστερ Γ.

Ολυμπιακός: Το “χρυσό” deal για τον Βάις

Μπονγκ: Οι μαϊμούδες είχαν μπανάνες στο στόμα τους!

Δεν κάνει στάση! Ο Ολαϊτάν “καθάρισε” στην Ξάνθη 

Τέλος ο Βάις από τον Ολυμπιακό – Πάει στο Κατάρ!

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μαρκάνο

Χωρίς Μήτρογλου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!

Στην Αθήνα ο Μαρκάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε