Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μιραλάς: Θα κερδίσει η Άντερλεχτ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βέλγος πρώην άσος του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς προέβλεψε πως στον αποψινό αγώνα θα κερδίσει η Άντερλεχτ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μήτρογλου.

“Παρά το γεγονός πως υποστηρίζω λίγο τον Ολυμπιακό έχοντας παίξει για δύο χρόνια στην ομάδα, θα εκπλήξω πολλούς λέγοντας πως ελπίζω να προκριθεί η Άντερλεχτ. Στο Champions League υποστηρίζω τις βελγικές ομάδες και πιστεύω πως έχει ελπίδες η Άντερλεχτ να περάσει. Πιστεύω πως θα κερδίσει η Άντερλεχτ”, δήλωσε σχετικά με το αποψινό παιχνίδι ο Κέβιν Μιραλάς σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Ο άσος της Έβερτον μίλησε στη συνέχεια για τη άφιξη του στον Ολυμπιακό: “Όταν πήγα στον Ολυμπιακό ήμουν η πρώτη μεταγραφή. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ακολούθησαν άλλες επτά. Μια εβδομάδα αργότερα απολύθηκε ο προπονητής και ήρθε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ήρθαν άλλοι δέκα παίκτες. Είναι φυσιολογικό αυτό στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος πληρώνει τους παίκτες και αν δει ότι δεν είναι αυτό που θέλει κατά τη διάρκεια της σεζόν τους διώχνει”.

Τέλος, ο Μιραλάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Μήτρογλου:”Μπορεί να τα καταφέρει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός κι έχει ήδη αποκτήσει αρκετή εμπειρία στο Champions League”.

Για την… πρόκριση στις Βρυξέλλες – Άντερλεχτ-Ολυμπιακός (21:45)

Ολυμπιακός: “Στόχος οι 9 βαθμοί”

“Προσοχή στον Σαβιόλα”

“Πέταξε” για το διπλό ο Ολυμπιακός

Κομπλέ… στις Βρυξέλλες – Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό για Άντερλεχτ

Μπονγκ: Το πιο σημαντικό ματς μας κόντρα στην Άντερλεχτ

Έκανε θεραπεία ο Γιαταμπαρέ

Απ’την Πλατεία… πάει στις Βρυξέλλες ο Ολυμπιακός

Βάις, Σαβιόλα και τώρα η Άντερλεχτ

Σέποβιτς: Θέλω να βάλω πολλά γκολ με τον Ολυμπιακό

Τα κρίσιμα ματς για τον Μίτσελ

Ποινική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ψεκάστε… σκουπίστε – “Καθάρισε” την πρόκριση ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε