Παρασκευή, 17 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Παπαθεοδώρου χαρακτήρισε κατευθυνόμενη την έκταση του επεισοδίου με Κόνιαρη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.

Η Εθνική Εφήβων επέστρεψε από την Τουρκία και οι πρωταγωνιστές μίλησαν για την απώλεια του μεταλλίου που θα μπορούσαν να είχαν πάρει. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Κόνιαρη το οποίο δεν επηρέασε την ομάδα.

Ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων αφού ανέλυσε την πορεία της ομάδας αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Κόνιαρη στο οποίο θεωρεί ότι δόθηκε μεγαλύτερη έκταση από αυτή που έπρεπε ενώ χαρακτήρισε κατευθυνόμενη την ένταση.

“Η πορεία μας αφήνει ικανοποιημένους. Μας κάνει υπερήφανους το γεγονός ότι ήμασταν ΟΜΑΔΑ με κεφαλαία γράμματα από την αρχή ως το τέλος, στις καλές και τις δύσκολες στιγμές, τις οποίες ξέρουμε καλά πως διαχειριστήκαμε. Φτάσαμε στα ημιτελικά, είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, αν και μπορούσαμε να πάρουμε μετάλλιο. Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια, είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους και πολύ καλούς παίκτες. Αυτό που μας μένει στο τέλος είναι μια γλυκιά γεύση από την περιπέτεια που ζήσαμε και τη συνεργασία μας. Θέλαμε ένα μετάλλιο, πιστεύω πως μπορούσαμε να το κατακτήσουμε. Το μετάλλιο δίνει μια εφήμερη χαρά, αλλά νομίζω πως τα παιδιά έχουν κερδίσει πολλά περισσότερα πράγματα από αυτή την ιστορία. Όλο αυτό είναι παρακαταθήκη για τη συνέχεια της πορείας τους.

Δεν μας στοίχισε καθόλου το περιστατικό με τον Κόνιαρη. Ίσα-ίσα, δεν πήρε τόση έκταση για μας όση στην Ελλάδα. Ήταν κάτι που δεν μας επηρέασε καθόλου. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ζούμε στην Ελλάδα και δίνουμε βάση σε πράγματα που δεν μας αφορούν και δεύτερον γιατί ήταν κατευθυνόμενο από συγκεκριμένους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν το έκαναν ούτε για την Εθνική ομάδα, ούτε για το παιδί, αλλά για προσωπικούς λόγους. Επαναλαμβάνω επειδή δεν συνέβη κάτι σημαντικό, δεν επηρέασε καθόλου την καθημερινότητά μας ούτε τη σχέση με τα παιδιά, ούτε την πορεία μας. Ίσα-ίσα, αυτό το περιστατικό μας έδωσε να καταλάβουμε, και πιο πολύ στα παιδιά, πόσο δύσκολος είναι ο πρωταθλητισμός. Πλέον πρέπει να ξεχάσουν τα χρόνια της αθωότητας και να καταλάβουν πως θα βρεθούν σε ένα περιβάλλον πολύ πιο δύσκολο, εκεί που ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και δεν έχει καμία σχέση με το πως παίζουν.”

Χαραλαμπόπουλος: Μας μένει μια πίκρα απ’το Ευρωμπάσκετ

Άγγιξε το μετάλλιο η Εθνική Εφήβων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε