Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό!

Παραιτήθηκε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό!

O Mάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτηση του στον Ολυμπιακό! Η ΠΑΕ όπως ενημέρωσε με σχετική ανακοίνωση την αποδέχθηκε.
 

Θυμίζουμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που θα διαρκέσει 10 ημέρες. Ο Γιάννης Βρέντζος ανακοίνωσε τη λύσητης συνεργασίας στους παίκτες και αυτοί αιφνιδιάστηκαν πλήρως! Η είδηση προκάλεσε αντίστοιχες αντιδράσες και στους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού που έχουν ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, στο Λάνγκεφελντ. Λίγα λεπτά πριν ανακοινωθεί η παραίτηση του Πορτογάλου οι ρεπόρτερ είχαν συνομιλήσει μαζί του, όπως κάθε άλλη φορά και χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη αποχώρησης του προπονητή της ομάδας.

 

Η πρώτη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή.

Λίγα λεπτά μετά την ενημέρωση για τον Σίλβα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος ήταν βοηθός του Μίτσελ!

Θυμίζουμε ότι προ ημερών υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να έχει συμφωνήσει με τον Σάντσεθ, προκειμένου ο δεύτερος να αναλάβει τη θέση του προπονητή στη Νότιγχαμ. 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε