Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Η Μπαρτσελόνα έχει την πίεση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Βαρκελώνη όπου την Πέμπτη δίνει το κρισιμότερο ματς του στη φετινή Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι η πίεση είναι στους Καταλανούς.

Οι “πράσινοι”  πέταξαν για την Βαρκελώνη με στόχο να κάνουν για δεύτερη φορά την… υπέρβαση, να νικήσουν την Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα και να πάρουν το εισιτήριο για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην πίεση που έχουν οι Καταλανοί:

“Για εμάς κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Αν πριν ξεκινήσει η σειρά λέγαμε πως θα είμαστε στο 2-2 όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και μπροστά μας έχουμε έναν τελικό. Η πίεση είναι στη Μπαρτσελόνα, η οποία έχει το θετικό πως αγωνίζεται στην έδρα της. Για εμάς ισχύει το αντίθετο/

Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση αναδόμησης, κάτι που στη σημερινή κοινωνία είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούμε με λιγότερα μέσα, αλλά με τεχνογνωσία, αγάπη και δουλειά για το αυτονόητο. Πρέπει να δουλέψεις για το αυτονόητο.”

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιόνας Μασιούλις: “Όλα είναι πιθανά. Πρέπει να παίξουμε όπως στα δύο πρώτα ματς. Στο τρίτο ήμασταν έτσι κι έτσι, ενώ στο 4ο ήμασταν τραγικοί. Αν παίξουμε όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά.

Είχαμε χρόνο να δουλέψουμε στη ζώνη της Μπαρτσελόνα. Θα δούμε όμως γιατί η προπόνηση δεν είναι το ίδιο με τον αγώνα. Υπάρχουν λύσεις, οι προπονητές μας τις έδειξαν και τώρα είναι η σειρά μας να τις εφαρμόσουμε στο γήπεδο.

Κάθε φορά υπάρχει πίεση γιατί έτσι είναι η δουλειά μας. Και οι δύο ομάδες παίζουν για το Final Four επομένως η πίεση είναι ίδια. Χρειαζόμαστε τη νίκη αλλά δεν μιλάμε για πίεση, καθώς αυτή είναι η δουλειά μας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε