Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέτριτς: Πρώτη φορά έζησα τέτοιες καταστάσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Μλάντεν Πέτριτς δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα είδε στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, μίλησε για πρωτόγνωρες καταστάσεις αναφερόμενος στις διαιτητικές αποφάσεις και ελπίζει να μην γίνουν τα ίδια και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη ήταν επεισοδιακό και μετά το τέλος του υπήρξε “πόλεμος” ανακοινώσεων και σχολίων μεταξύ των δύο ΠΑΕ.

Ένας παίκτης που βρίσκεται λίγο καιρό στην Ελλάδα αλλά έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, ο Μλάντεν Πέτριτς, μίλησε για πρωτόγνωρες καταστάσεις που έζησε λόγω των αποφάσεων του διαιτητή.

“Προηγηθήκαμε και είχαμε τον έλεγχο. Ισοφάρισαν όμως γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο και η υπόλοιπη αναμέτρηση ήταν επεισοδιακή. Είχαμε 1-2 ευκαιρίες να σημειώσουμε κάποιο γκολ όμως την τελευταία στιγμή κάτι κάναμε λάθος. Ήταν δύσκολα ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο, όπου επικρατούσε αναστάτωση στον αγωνιστικό χώρο, όλοι ήταν εκνευρισμένοι, λόγω κάποιων περίεργων αποφάσεων και είναι λογικό υπό αυτές τις συνθήκες τα πράγματα να μην εξελιχθούν όπως θέλαμε
.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι αναμφίβολα σημαντικός αγώνας και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που έζησα τέτοιες περίεργες αποφάσεις και ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να είναι διαφορετικά. Θα προετοιμαστούμε για την αναμέτρηση, θα μας μιλήσει και ο προπονητής, αλλά θα συζητήσω και με συμπαίκτες μου γι’ αυτόν τον αγώνα, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος.”

Βίντεο, ανακοίνωση και καταγγελίες από Εργοτέλη! Ειρωνική απάντηση από ΠαναθηναΪκό

Επίθεση στα αποδυτήρια του Εργοτέλη! (PHOTO)

Ξύλο και χημικά στη Λεωφόρο!

Έξω φρενών ο Αναστασίου: Ελεύθεροι σκοπευτές απ΄το Κίεβο στη Λεωφόρο!


“Μπαλωθιά” στη Λεωφόρο – Με… γκέλα στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε