Σάββατο, 25 Μαΐ
28oC Αθήνα

Σκάνδαλο με “στημένα” ματς της Γκάνα (VIDEO)

Σκάνδαλο με “στημένα” ματς της Γκάνα (VIDEO)

Μετά από έρευνα μηνών, η “Daily Telegraph” αποκαλύπτει την εμπλοκή διεθνών παικτών της Γκάνα και υψηλόβαθμων στελεχών της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας σε κύκλωμα με στημένους αγώνες τους τελευταίους έξι μήνες

Σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό «Channel 4» η γνωστή εφημερίδα αποκαλύπτει πως ποδοσφαιριστές της Γκάνα, αλλά και άτομα που βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας της Γκάνας είχαν συνάψει συμφωνίες με συνδικάτο που διαμορφώνει αποτελέσματα αγώνων!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κάθε στημένο ματς κοστίζει περίπου 100.000 λίρες. Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε μία συνάντηση του μάνατζερ, Κρίστοφερ Φόρσαϊτ, του μέλους της ομοσπονδίας της Γκάνας, Όμπεντ Νκέτια και ενός μυστικού… ερευνητή


“Παντού γίνονται αυτά. Οι διαιτητές μπορούν να αλλάξουν τα ματς. Οπότε εμείς μπορούμε να φέρουμε τους δικούς μας ανθρώπους για να κάνουμε τα ματς όπως θέλουμε. Μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς τι θα γίνει. Εάν θέλουμε ένα ματς να πάει 3-2, μπορεί να γίνει”, τονίστηκε από τους δύο συνομιλητές με τον ατζέντη να συμπληρώνει: “Είναι θέμα χρημάτων. Παίρνεις τα χρήματα. Για 24 ώρες νομίζουν όλοι πως τους έκλεψε ο διαιτητής και μετά το ξεχνάνε”.

Οι πληροφορίες έχουν φτάσει στα αυτιά της FIFA και ενώ η Ομοσπονδία αναμένεται να παραθέσει την Δευτέρα συνέντευξη Τύπου. Νεότερα για την υπόθεση δεν υπάρχουν ωστόσο σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο καθώς η FIFA είναι διατεθειμένοι να φτάσει στα άκρα.

Διαβάστε ακόμα…

“Εδώ τα καλά στημένα” υπόσχεται μάνατζερ ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας – Ο τιμοκατάλογος που παρουσίασε σε υποψήφιο “πελάτη”

Έντονη ανησυχία στην FIFA για “στημένα” ματς στο Μουντιάλ

Απίστευτες καταγγελίες παικτών για “στημένα” ματς στη Ρωσία!

Η Γκάνα σταμάτησε την Γερμανία (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε