Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στα μπαράζ… αγκομαχώντας η Εθνική – Δεν ήρθε το “δώρο” απ΄την Λιθουανία (VIDEOS)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 2-0 του Λιχτενστάιν και θα παίξει στα μπαράζ την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, αφού η Λιθουανία αν και άντεξε για 68 λεπτά ηττήθηκε με 1-0 από την Βοσνία.

Το LIVE του αγώνα

Παρά τον πολύ αδύναμο αντίπαλο η ομάδα του Σάντος δεν ξέφυγε από τις συνήθεις μέτριες εμφανίσεις της και άφησε ανικανοποίητους τους περίπου 15.000 θεατές που βρέθηκαν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Παρόλαυτα οι διεθνείς μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό όταν από εξαιρετική συνεργασία του Σαμαρά με τον Χολέμπας ο τελευταίος σέντραρε και ο Σαλπιγγίδης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια όμως ο ρυθμός έπεσε, ενώ η Εθνική επέτρεψε στο Λιχτενστάιν να απειλήσει με τον Βίιζερ στο 20΄ και στους φιλοξενούμενους να φωνάζουν δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε χέρι του Σιόβα στο21΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα έγινε ακόμα πιο κακό καθώς το μυαλό όλων πιθανότατα ήταν στην Λιθουανία. Τουλάχιστον ήρθε η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη στο 81ο λεπτό για να σπάσει η… παράδοση του 1-0.

Στο άλλο ματς η Βοσνία αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε με 1-0 της Λιθουανίας χάρη στο γκολ του Ιμπίσεβιτς και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Μουντιάλ.

Η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει το εισιτήριο μέσω των μπαράζ που θα διεξαχθούν στις 15 και 19 Νοεμβρίου, ενώ η κλήρωση που θα προκύψει ο αντίπαλος θα γίνει την προσεχή Δευτέρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων 

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Χολέμπας, Σιόβας, Κατσουράνης, Βύντρα, Τζιόλης (46’ Σάμαρης), Κονέ, Καραγκούνης, Σαμαράς (69’ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (86’ Αθανασιάδης) 

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Ρενέ Πάουριτς): Γιέλε, Ντέιβιντ Χάσλερ, Μπούργκμαγιερ, Κάουφμαν, Έρι, Ματίας Κρίστεν (82’ Έρνε), Στόκλασα, Αντρέας Κρίστεν, Νίκολας Χάσλερ (90’+1’ Γιλντίζ), Ποβλερίνο, Βίιζερ 

Κατσουράνης: Ο Σάντος για την Ελλάδα είναι καλύτερος του Μουρίνιο

Σάντος: Πιστεύω στα θαύματα

Τα εισιτήρια της Εθνικής

Προκαλούν οι Βόσνιοι – “Οι Έλληνες χρηματίζουν Σλοβάκους και Λιθουανούς”

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος

Καρνέζης: Εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας


Σαλπιγγίδης: Νίκη με Λιχτενστάιν και μετά βλέπουμε

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ

Το απίθανο αυτογκόλ των Σλοβάκων! (VIDEO)

Ευπρόσδεκτο… δώρο – Το αυτογκόλ της Σλοβακίας “έσωσε” την Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε