Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θέλει δουλειά πολλή – “Φιλική” ήττα του Παναθηναϊκού απ΄την Ανόρθωση

Θέλει δουλειά πολλή – “Φιλική” ήττα του Παναθηναϊκού απ΄την Ανόρθωση

Ο Παναθηναϊκός με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του έχασε 2-0 από την καλύτερη Ανόρθωση στο πρώτο δυνατό τεστ επί ολλανδικού εδάφους. Ο εξαιρετικός Καρνέζης δεν έφτανε για να αποφύγουν οι “πράσινοι” την ήττα.

Ο Άντιτς ήταν αυτός που έμελλε να νικήσει πρώτος τον εξαιρετικό μέχρι εκείνο το σημείο, Ορέστη Καρνέζη, ο οποίος είχε σώσει τον Παναθηναϊκό σε τετ α τετ των Αλέξα και Οκκά στο 14ο και 30ο λεπτό, ομοίως και στην ευκαιρία του Οχαγιόν δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 49′, όμως, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Άντιτς από την άσπρη βούλα του πέναλτι (μετά από χέρι του Δώνη).

Στο 75ο λεπτό -και με τον Καρνέζη να έχει γίνει αλλαγή- ο Αναγνωστόπουλος είδε το σουτ του Θεοδοσίου να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2.

Ο Παναθηναϊκός των νέων ποδοσφαιριστών δεν ήταν κακός, τηρουμένων των αναλογιών, καθώς αγωνίστηκαν αρκετοί νέοι παίκτες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιάννης Αναστασίου έκανε αρκετές αλλαγές, έβαλε μέσα και τον Μέντες, ο οποίος φυσιολογικά δεν πρόλαβε να δείξει κάτι και είδε την Ανόρθωση να είναι καλύτερη και να παίρνει τη νίκη.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Αναστασόπουλος, Αράαμπ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Σταματάκης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Μπαϊράμι

Ανόρθωση: Βαλβέρντ, Παβίσεβιτς, Αλέξα, Μαραγκός, Οκκάς, Γκριγκαλασβίλη, Γκαλαμάς, Οχαγιόν, Φοφανά, Λαίφης, Άντιτς

Πουλάει Σο και Πίντο ο Παναθηναϊκός – “Όχι” για Καρνέζη

Ανακοίνωσε τον Μπεργκ ως το 2017 ο Παναθηναϊκός!

Κινείται για Σισοκό ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε