Site icon NewsIT
15:08 Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026

ΑΕΚ για το sold out στο Βόλο: «Η μεγαλύτερη παρουσία φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας στέλνει ιστορικό μήνυμα»

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει και να ενημερώσει τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλία

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό σε παιχνίδι με το Βόλο/ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Βόλο για την 23η αγωνιστική στο Πανθεσσαλικό (01/03/26, 17:30) και το γήπεδο θα έχει πάνω από 20.000 φιλάθλους της Ένωσης.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ αναφέρει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε όγκο παρουσία φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ευχαριστώντας τους οπαδούς που έσπευσαν να εξαφανίσουν τα εισιτήρια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Tην Κυριακή (1/3) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, στο πλευρό της ΑΕΚ θα υπάρχει η μεγαλύτερη σε όγκο παρουσία φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας, που υπήρξε ποτέ σε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος και κυπέλλου. Καμιά άλλη ομάδα στην χώρα μας δεν είχε ποτέ, ούτε κατά προσέγγιση, τέτοιο αριθμό φιλάθλων της σε γήπεδο σε όλη την Ελλάδα, σε εκτός έδρας αναμέτρηση!

Πρόκειται, εκτός των άλλων, και για ρεκόρ προσέλευσης θεατών φιλοξενουμενης ομάδας αλλά και γενικότερα συνολικού αριθμού φιλάθλων, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα από τα μεγαλύτερα στάδια της χώρας! Ο κόσμος της ΑΕΚ στέλνει ένα μοναδικό, ιστορικής σημασίας μήνυμα, για τη δυναμική της ομάδας και τον βαθμό της συσπείρωσης στην Κιτρινόμαυρη Οικογένεια.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, σύμφωνα με τις Μοναδικές Ιστορικές Αξίες και τις Αρχές του Συλλόγου, στην διάρκεια της μαζικής τους παρουσίας στον Βόλο, θα σεβαστούν και θα ανταποδώσουν την φιλοξενία της όμορφης πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Και θα αναδείξουν για μια ακόμη φορά το γιατί ο Ενωσίτης φίλαθλος είναι ξεχωριστός. Χρέος όλων είναι να προστατευτεί η ομάδα και η έδρα της για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στον Βόλο, με την παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ εκεί την Κυριακή, έχει ήδη καταγραφεί ένα ιστορικό ρεκόρ παρουσίας φιλάθλων φιλοξενούμενης ομάδας σε εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος και ταυτόχρονα θα πρέπει για μια ακόμη φορά να δοθεί το μήνυμα του ποδοσφαιρικού πολιτισμού και της ποιότητας του κόσμου της Ένωσης».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version