Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι Θεσσαλονίκης στα πλέι οφ της Superleague 1

Άρης – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι Θεσσαλονίκης στα πλέι οφ της Superleague 1

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 19:30 στο “Κλ. Βικελίδης” στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague 1.

Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη, έχοντας διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι “καίγονται” για το τρίποντο, προκειμένου να κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και θέλουν να διατηρήσουν τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουν για το πρωτάθλημα.

Ο Άρης βρίσκεται στο +2 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και με νίκη γίνεται το φαβορί για την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα. Μοναδικό πρόβλημα για τον Χερμάν Μπούργος, ο Λούκας Σάσα, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Στη θέση του αναμένεται να ξεκινήσει ο Ντουκουρέ.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, έρχεται από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League κόντρα στη Μαρσέιγ και πλέον καλείται να ξεχάσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και να στρέψει την προσοχή του στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις του. Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται 11 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και εκτός απροόπτου θα τερματίσει δεύτερος.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια και Μιχαηλίδη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις