Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Από Δευτέρα η απόφαση για τον αγώνα

Ατρόμητος – ΑΕΚ: Από Δευτέρα η απόφαση για τον αγώνα

Ατρόμητος και ΑΕΚ έδωσαν μία δεύτερη μάχη μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά στις δικαστικές αίθουσες, όπου και κριθεί η τύχη του αγώνα στο Περιστέρι, ο οποίος δεν διεξήχθη την περασμένη Κυριακή, λόγω προβλημάτων στις εστίες του γηπέδου.

Ατρόμητος και ΑΕΚ παρουσίασαν τα επιχειρήματα τους στο πειθαρχικό όργανο της Super League 1, με τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να συμμετέχουν στη διαδικασία, κάνοντας πρόσθετες παρεμβάσεις.

Όλες οι πλευρές πήραν προθεσμία για υπομνήματα ως την Παρασκευή (10/2). Η απόφαση θα εκδοθεί από Δευτέρα όπως διευκρίνισε ο αθλητικός δικαστής. Να σημειωθεί ότι η απόφαση είναι εφέσιμη.

Ο δικηγόρος του Ατρομήτου, Αλέξης Κούγιας, εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή Μανούχο, κατηγορώντας τον ότι ενήργησε ως υπάλληλος της ΑΕΚ, ενώ τόνισε ότι υποβάλλει ένσταση αοριστίας όσον αφορά τα όσα γράφονται στο φύλλο αγώνα και για το κατηγορητήριο και πως θα υποβάλει μήνυση στον διαιτητή Μανούχο για δόλο.

Από την πλευρά της, η νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου, ζήτησε να τηρηθούν όσα προβλέπει ο νόμος.

«Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, να παίξουμε σε ένα γήπεδο με κοντά δοκάρια. Δώσαμε χρόνο και οι υπεύθυνοι του Ατρόμητου έσκαψαν το γήπεδο και δημιούργησαν και άλλο πρόβλημα. Ο μόνος αρμόδιος ήταν ο διαιτητής, ματαίωσε τον αγώνα. Πως να πάει να παίξει η ΑΕΚ, το γήπεδο δεν ήταν κανονικό;», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο Αλέξης Αλεξίου τόνισε ότι ο Ατρόμητος έκανε ακόμη χειρότερη την κατάσταση και ότι είναι ο μόνος που φταίει για το γεγονός ότι δεν έγινε το παιχνίδι

«Δεν ζήτησε η ΑΕΚ να πάρει τους βαθμούς, να παιχθεί ο αγώνας με κανονικά τέρματα ζήτησε. Το ζήτησε στις 4:45. Θα μπορούσαν τα τέρματα να έχουν βγει ακόμα και πακτωμένα και να αντικατασταθούν. Δεν το έκανε ο Ατρόμητος. Από τη στιγμή που γνώριζαν και αποδείχθηκε ότι το γνώριζαν, δεν έκαναν κάτι να το διορθώσουν. Τους δόθηκε υπερδιπλάσιος χρόνος, 45 λεπτά. Ο κανονισμός χορηγεί 30 λεπτά δεν μπορώ να δεχτώ τίποτα άλλο πέραν της υπαιτιότητας του Ατρόμητου», είπε.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός μέσω του αντιπροέδρου του και δικηγόρου, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, τόνισε ότι αν πάρει η ΑΕΚ το παιχνίδι στα χαρτιά, θα ανοίξει κερκόπορτα σε όλα τα πρωταθλήματα, ενώ ο Ολυμπιακός υποστήριξε μέσω των δικηγόρων του, κ.κ.Δημακόπουλου και Καρπετόπουλου ότι ο αδόκιμος τρόπος που υιοθέτησε ο διαιτητής δεν αποδίδει ασφαλή αποτελέσματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις