Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ατρόμητος σε κρίση: Οι οπαδοί τα «έχωσαν» στους παίκτες στο Περιστέρι – «Ξεφτιλίζετε την ομάδα»

Ατρόμητος σε κρίση: Οι οπαδοί τα «έχωσαν» στους παίκτες στο Περιστέρι – «Ξεφτιλίζετε την ομάδα»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ατρόμητος έκανε “ηχηρές” μετεγγραφές το περασμένο καλοκαίρι, με στόχο την επιστροφή στα play off και τη διεκδίκηση μία θέσης στην Ευρώπη, αλλά το ξεκίνημα της σεζόν είναι ακριβώς το αντίθετο.

Μετά από 9 αγωνιστικές στη Superleague 1, η ομάδα βρίσκεται στον “πάτο” της βαθμολογίας, χωρίς νίκη και με μόλις τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει ήδη αποκλειστεί στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό.

Η νέα ήττα της ομάδας του Παράσχου – πλέον- στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, έφερε έτσι και νέα παρέμβαση των οπαδών του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Περίπου 100 φίλοι της ομάδας έδωσαν το “παρών” στο προπονητικό κέντρο το βράδυ του Σαββάτου (06/11) στην επιστροφή της αποστολής από το Ηράκλειο και τα “έχωσαν” στους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ μάλιστα, χρησιμοποίησαν “σκληρή” γλώσσα εναντίον τους: «Ξεφτιλίζετε την ομάδα είτε με τη συμπεριφορά σας προς τον κόσμο, είτε με την αγωνιστική εικόνα σας στο γήπεδο. Υπάλληλοι άμα δεν γουστάρετε να σηκωθείτε και να φύγετε από την ομάδα, δεν υπάρχει άλλη υπομονή . Δεν παίζει κανένας σας για την ομάδα και τον κόσμο, τιμήστε τουλάχιστον τα λεφτά που παίρνετε, αδιάφοροι, μισθοφόροι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις