Site icon NewsIT
09:46 Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Copa America: Θύμισε… Βραζιλία και “ξέσπασε” στην Αϊτή (VIDEO)

Μπορεί στο εναρκτήριο της ματς να μην ήταν καλή, αλλά κόντρα στην Αϊτή η Βραζιλία δεν... αστειεύτηκε, την διέλυσε με 7-1 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Copa America.

ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Μετά την απογοητευτική της πρεμιέρα με το Εκουαδόρ, η Βραζιλία “ξέσπασε” πάνω στην Αϊτή διαλύοντάς την με 7-1 και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο γκρουπ, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση.

Πρωταγωνιστής της νίκης της “σελεσάο” ήταν ο Κουτίνιο που σημείωσε χατ τρικ. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρενάτο Αουγκούστο και τα υπόλοιπα οι αλλαγές του Κάρλος Ντούνγκα, Γκάμπριελ και Λούκας Λίμα. Το γκολ της τιμής για την Αϊτή σημείωσε ο Μαρσελέν.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Εκουαδόρ και Περού έμειναν στο 2-2. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5′ από τους Περουβιανούςμε ένα φοβερό γκολ του Κουέβα και στο 13΄ ο Φλόρες έκανε το 2-0.

Οι παίκτες του Εκουαδόρ κατάφεραν να μειώσουν στο 39’ και τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έφεραν στα ίσα το ματς, με σκόρερ τον Μπολάνος.

Τα αποτελέσματα:

Αϊτή-Περού 0-1
Βραζιλία-Εκουαδόρ 0-0

Βραζιλία-Αϊτη 7-1
Εκουαδόρ-Περού 05:00

Εκουαδόρ-Αϊτή (13/6)
Βραζιλία-Περού (13/6)

Η βαθμολογία μετά από 2 αγώνες:

1. Βραζιλία 4 7-1
2. Περού 3 1-0
3. Εκουαδόρ 1 0-0
4. Αϊτή 0 1-8

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version