Site icon NewsIT
16:00 | 17.06.13

Διάψευση σεναρίων για Μπαρτζώκα – “Καμία πρόθεση να φύγει”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Με μήνυμά του στο twitter ο εκ των εκπροσώπων του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλησε να διαψεύσει τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες για επαφές του τεχνικού του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα θεωρεί πως η φημολογία περί αποχώρησής του έλληνα προπονητή από τον πάγκο του Ολυμπιακού δεν έχει καμία βάση.

“Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Ολυμπιακό και δεν έχει κανένα σχέδιο να φύγει. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με την αλήθεια”, έγραψε ο Χρήστος Λαζάρου, μάνατζερ στο γραφείο «Side by Side», που εκπροσωπεί τον 48χρονο τεχνικό.

Να τονίσουμε πως ο Έλληνας κόουτς είχε υπογράψει πέρυσι συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, στο οποίο βέβαια υπάρχει σχετική ρήτρα αυτόματης ανανέωσης από πλευράς Ολυμπιακού. Η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους είναι… δεδομένη!

Διαβάστε ακόμα…

Άντιτς: Πως γίνεται να μην σέβονται τον Σπανούλη;

Αναμένεται να γίνει… σφαγή για τον Σπανούλη!

Θέλει Πέτγουεϊ ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version