Με μήνυμά του στο twitter ο εκ των εκπροσώπων του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλησε να διαψεύσει τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες για επαφές του τεχνικού του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.
Το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Γιώργο Μπαρτζώκα θεωρεί πως η φημολογία περί αποχώρησής του έλληνα προπονητή από τον πάγκο του Ολυμπιακού δεν έχει καμία βάση.
“Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον Ολυμπιακό και δεν έχει κανένα σχέδιο να φύγει. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σχέση με την αλήθεια”, έγραψε ο Χρήστος Λαζάρου, μάνατζερ στο γραφείο «Side by Side», που εκπροσωπεί τον 48χρονο τεχνικό.
Να τονίσουμε πως ο Έλληνας κόουτς είχε υπογράψει πέρυσι συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας, στο οποίο βέβαια υπάρχει σχετική ρήτρα αυτόματης ανανέωσης από πλευράς Ολυμπιακού. Η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους είναι… δεδομένη!
Διαβάστε ακόμα…
Άντιτς: Πως γίνεται να μην σέβονται τον Σπανούλη;