Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Euro 2016: “Αγκαλιά” με το θαύμα η Τουρκία!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τουρκία πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Τσεχία και ελπίζει σε πρόκρισή της στους”16″ του Euro 2016 ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες της διοργάνωσης αφού άφησε πίσω της την Αλβανία.

Με τα γκολ του Γιλμάζ και του Τουφάν οι Τούρκοι πήραν αυτό που ήθελαν, ενώ οι Τσέχοι με εξαίρεση κάποιες ευκαιρίες τους στο πρώτο ημίχρονο δεν έκαναν και πολλά στο ματς…

Στο 10′ Εμρέ Μορ έβγαλε την ασίστ στον Μπουράκ Γιλμάζ και αυτός σκόραρε με πλασέ, ενώ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει η Τσεχία στο 17′, καθώς ο Σίβολ είχε δοκάρι. Αυτή δεν ήταν η μοναδική ευκαιρία των Τσέχων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Ο Εμρέ Μορ είχε ευκαιρία για γκολ και στο 58′, ενώ στο 64′ έσπασε την μπάλα στον Τουράν που βγήκε μόνος του και κακώς χρεώθηκε με οφ-σάιντ.

Ενα λεπτό μετά ο Τοπάλ έβγαλε στον Τουφάν και αυτός έκανε το 2-0 για την Τουρκία.

ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Καντεράμπεκ, Σίβοκ, Χούμπνικ, Πούντιλ, Νταρίντα, Παβέλκα (56′ Σκόντα), Πλάσιλ, Ντότσκαλ (71′ Σούραλ), Κρεΐτσι, Νέτσιντ.
ΤΟΥΡΚΙΑ: Βολκάν Μπαμπατζάν, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μεχμέτ Τοπάλ, Χακάν Μπαλτά, Ισμαΐλ Κιοϊμπασί, Οζάν Τουφάν, Σελτσούκ Ινάν, Αρντά Τουράν, Εμρέ Μορ (69′ Ολτζάι Σαχάν), Βολκάν Σεν (60′ Ογκουζχάν Εζιακούπ), Μπουράκ Γιλμάζ.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε