Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Euro 2016: Γράφει ιστορία η Αλβανία! Ντέρμπι στη Μασσαλία

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Τρεις αναμετρήσεις για το Euro 2016 περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου, με το παιχνίδι στο Βελοντρόμ ανάμεσα στην Αγγλία και τη Ρωσία να ξεχωρίζει.

Την αυλαία ανοίγει (16:00) ο αγώνας στο Μπολάρ-Ντελελίς μεταξύ της Αλβανίας και της Ελβετίας. Οι γείτονες θα γράψουν τη δική τους ιστορία, καθώς αυτή θα είναι η παρθενική εμφάνισή τους σε Euro. Οι Ελβετοί, πάντως, που θα έχουν και περισσότερο κόσμο στο πλευρό τους, είναι το φαβορί και θα προσπαθήσουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση.

Με νίκη, άλλωστε, σκαρφαλώνουν στην κορυφή του πρώτου ομίλου παρέα με τη Γαλλία, η οποία κέρδισε δύσκολα χθες (10/6) τους μαχητικούς Ρουμάνους.

Στις 19:00, η Ουαλία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία για το δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης σ’ ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το παιχνίδι στο Βελοντρόμ ανάμεσα στη φιλόδοξη Αγγλία και την πάντα επικίνδυνη Ρωσία. Οι Άγγλοι είναι θεωρητικά το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε