Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Euro 2016: Με Ντέιβιντ Γκέτα και εντυπωσιακό κορεό η τελετή έναρξης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΦΩΤΟ twitter.com/uefaeuro
ΦΩΤΟ twitter.com/uefaeuro

Ο διάσημος Γάλλος μουσικός παραγωγός και dj συγκέντρωσε τα βλέμματα στην τελετή έναρξης του Euro 2016, όπως και το κορεό που δημιουργήθηκε στις εξέδρες με την ολοκλήρωση της.

Το γήπεδο μεταμορφώθηκε σε έναν τεράστιο κήπο, με το τεράστιο πράσινο χαλί που κάλυψε τον αγωνιστικό χώρο, ενώ τοποθετήθηκε ένα καρουσέλ στη μέση για την τελετή έναρξης.

Εκατοντάδες χορεύτριες εισέβαλαν για να χορέψουν σε ρυθμούς καν-καν, ενώ το πλήθος ξεσηκώθηκε όταν από το καρουσέλ εμφανίστηκε ο Ντέιβιντ Γκέτα.

 

Ο πασίγνωστος D.J. επιλέχθηκε να επιμεληθεί τον “ύμνο” για το Euro 2016, τον οποίο τραγούδησε η Σάρα Λάρσον. Εκτός από τη δημιουργία του ύμνου του τουρνουά ο Γκέτα θα έχει και την επιμέλεια της μουσικής που θα παίζεται μέσα στα γήπεδα.

Η τελετή έναρξης ολοκληρώθηκε με μαχητικά αεροσκάφη να πετάνε πάνω από το Stade de France και να σχηματίζουν τη σημαία της Γαλλίας
 

Με την ολοκλήρωση της τελετής έναρξης, οι φίλαθλοι, που βρέθηκαν στο Stade de France μας παρουσίασαν ένα εκπληκτικό κορεό με όλες τις σημαίες των χωρών, που συμμετέχουν στο τουρνουά! 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε