Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Euro 2016: Οι Κροάτες ετοιμάζουν “ντου” στον αγωνιστικό χώρο! (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Φαίνεται πως το Euro 2016 δύσκολα θα… ησυχάσει από τους χούλιγκαν. Μέλη του συνδέσμου της Χάιντουκ “Torcida Split 1950” φαίνεται πως ετοιμάζουν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της “χρβάτσκα” με την Ισπανία…

Στην αναμέτρηση απέναντι στους Τσέχους, οι Κροάτες οπαδοί έριξαν καπνογόνα και δυναμιτάκια στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Εθνική τους ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ, προκαλώντας την προσωρινή διακοπή του ματς και την τιμωρία -με πρόστιμο- απ’ την UEFA.

Η κίνηση αυτή αν και στην αρχή προκάλεσε ερωτηματικά, στη συνέχεια βρήκε την απάντησή της αφού τα επεισόδια προκλήθηκαν από μέλη του συνδέσμου της Χάιντουκ, οι οποίοι βρίσκονται σε “πόλεμο” με τον ιδιοκτήτη της Ντινάμο Ζάγκρεμπ Ζντράβκο Μάμιτς, τον άνθρωπο που φέρεται να κινεί τα νήματα στην Ομοσπονδία της χώρας.

Τώρα, οι ίδιοι οι οπαδοί της Χάιντουκ, φέρονται να ετοιμάζουν ένα ακόμη “χτύπημα”. Στο προφίλ τους στο Instagram “ανέβασαν” μια φωτογραφία του γηπέδου στο Μπορντό, το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση με την Ισπανία, δείχνοντας πως ετοιμάζουν “ντου” κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι, οι οποίοι σχολίασαν πως το “ματς δεν θα τελειώσει” ενώ στις γαλλικές αρχές επικρατεί συναγερμός προκειμένου να γίνει προσπάθεια και να απομονωθούν οι οπαδοί του συγκεκριμένου κλαμπ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε