Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Euro 2016: Πικρόχολα σχόλια από Ρονάλντο για τους Ισλανδούς

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τους πανηγυρισμούς των ισλανδών, μετά την ισοπαλία που πήραν κόντρα στην Πορτογαλία και στη συν΄χεια τους τα “έχωσε” για την αμυντική τους τακτική.

Εμφανώς ενοχλημένος τόσο από την χαρά των αντιπάλων τους όσο και για τον τρόπο με τον οποίο απέσπασαν το 1-1 δήλωσε: “Έτσι όπως τους είδα να πανηγυρίζουν, νόμιζα πως κατέκτησαν το Euro, ήταν απίστευτο! Όταν δεν προσπαθούν να παίξουν μπάλα και παίζουν μόνο άμυνα, άμυνα, άμυνα, αυτό δείχνει κακή νοοτροπία και έτσι δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα στην διοργάνωση”.

Ο Πορτογάλος σταρ αμύνθηκε των προσπαθειών της ομάδας τους λέγοντας πως ενώ οι ίδιοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να παίξουν ποδόσφαιρο, η αντίπερα όχθη το κατέστρεφε: “Πέτυχαν ένα γκολ, δημιούργησαν άλλες δύο ευκαιρίες σε 90 λεπτά και κατά τα άλλα έμεναν συνεχώς πίσω. Έβαλαν ένα λεωφορείο στο τέρμα και δεν προσπάθησαν καθόλου. Εμείς θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν μια τυχερή νύχτα για εκείνους. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά είμαστε ΟΚ”.

Απ’ την μεριά του, ο Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε απογοητευμένος από την απώλεια βαθμών της ομάδας του στην πρεμιέρα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως “γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και έπρεπε να νικήσουμε. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε περισσότερα γκολ.

Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και η Ισλανδία τα κατάφερε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τα λάθη είναι ανθρώπινα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για μας, όμως ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος και κοιτάζουμε μπροστά”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε