Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Euro 2016: Τα μεγάλα φαβορί και τα αουτσάιντερ!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το Euro 2016 ξεκινάει το βράδυ της Παρασκευής, με τη διοργανώτρια Γαλλία να υποδέχεται τη Ρουμανία στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης.

Οι “τρικολόρ” διαθέτουν μία πολύ ποιοτική ομάδα, αγωνίζονται μπροστά στον κόσμο τους και όπως είναι φυσικό είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης. Το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάμπ έχει έναν και μοναδικό στόχο, την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2000 και φέτος άπαντες στη Γαλλία πιστεύουν πως είναι η χρονιά τους.

Δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2016 είναι η Γερμανία. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια, μετά το Μουντιάλ, θέλει να κατακτήσει και το Euro, ώστε να κάνει το νταμπλ. Διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και είναι αποφασισμένη να κατακτήσει και την κορυφή της “γηραιάς ηπείρου”.

Τρίτο φαβορί είναι η Ισπανία. Μπορεί να έχουν χάσει την αίγλη των προηγούμενων χρόνων, ωστόσο οι “φούριας ρόχας” παραμένουν μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία είναι ικανή να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Ας μην ξεχνάμε πως οι Ισπανοί ταξίδεψαν στη Γαλλία με στόχο να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν το 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Δυνατά αουτσάιντερ είναι η Αγγλία, η οποία δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να κατακτήσει το Euro, η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο, η σκληροτράχηλη και πάντα επικίνδυνη Ιταλία, αλλά και το ταλαντούχο Βέλγιο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε