Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Euro 2016: Τα Τίρανα πανηγύρισαν, η Αλβανία περιμένει… (VIDEO)

ΦΩΤΟ twitter.com
ΦΩΤΟ twitter.com

Η Αλβανία κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη σε τελική φάση του Euro (1-0 την Ρουμανία) και πλέον θα περιμένει να δει αν θα προκριθεί ως μία από τις τεσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

H Αλβανία σημείωσε την πρώτη νίκη σε τελική φάση Euro, με συνέπεια οι φίλαθλοι της ομάδας να ξεχυθούν στους δρόμους των Τιράνων για να πανηγυρίσουν την σπουδαία επιτυχία.

 

Στην πρωτεύουσα της χώρας είχαν στηθεί γιγαντοοθόνες, με τον κόσμο να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ του Σεντίκου ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Αλβανούς να πανηγυρίζουν στους δρόμους έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πάντως, δεν έλειψαν και αυτοί που πέρα από τη σημαία της χώρας, είχαν και αυτή του “μεγαλοϊδεατισμού” της Αλβανίας.

Πλέον, η Αλβανία θα χρειαστεί να περιμένει έως το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να δει αν είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, οι οποίες θα πάρουν το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ μέσω της τρίτης θέσης.

Αυτή τη στιγμή η Αλβανία βρίσκεται στην 3η θέση της ειδικής βαθμολογίας των καλύτερων τρίτων ομάδων των ομίλων και χρειάζεται να κρατηθεί μπροστά από δύο ομάδες των υπόλοιπων πέντε ομίλων. Οι “γείτονες” χρειάζονται συγκεκριμένα αποτελέσματα και… ποντάρουν πολλά στον 4ο, 5ο και 6ο όμιλο.

Τα πράγματα από τον 2ο και τον τρίτο όμιλο είναι αρκετά δύσκολα. Στον 4ο όμιλο η Αλβανία θέλει ισοπαλία στο Τσεχία-Τουρκία ή νίκη της Τουρκίας με ένα γκολ διαφορά. Στον 5ο να μην νικήσει η Ιρλανδία την Ιταλία και η Σουηδία το Βέλγιο και στον 6ο νίκη της Ουγγαρίας επί των Πορτογάλων ή νίκη της Αυστρίας επί των Ισλανδών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε