Site icon NewsIT
12:53 | 27.06.25

Eurobasket 2025: Μέσα ο Ματίας Λεσόρ, εκτός ο Εβάν Φουρνιέ από την προεπιλογή της Γαλλίας

Λεσόρ και Φουρνιέ με την εθνική Γαλλίας / EPA/FAZRY ISMAIL

Newsit Newsroom

Με «ηχηρές» απουσίες η 18άδα της Γαλλίας για το Eurobasket 2025

Η εθνική Γαλλίας είναι ένα από τα φαβορί για μετάλλιο στο Eurobasket 2025, αλλά από τη 18άδα που ανακοίνωσε ως προεπιλογή για τους αγώνες του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου, απουσιάζουν σημαντικά ονόματα, όπως αυτό του Εβάν Φουρνιέ του Ολυμπιακού.

Εκτός 18άδας έμειναν οι δύο κορυφαίοι NBAers της εθνικής Γαλλίας, οι Βίκτορ Γουενμπανιάμα και Ρούντι Γκομπέρ, με τον Εβάν Φουρνιέ του Ολυμπιακού να μη βρίσκεται επίσης στις επιλογές για το Eurobasket 2025, εξαιτίας ενός προβλήματος στον αστράγαλο, σύμφωνα με τους Γάλλους.

Αντίθετα, κανονικά θα βρίσκεται στην προετοιμασία της ομάδας που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους περσινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν, με κάταγμα περόνης.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Γαλλίας: Κορντινιέ, Κουλιμπαλί, Ντιαμπατέ, Ντιένγκ, Φρανσίσκο, Ιφί, Χορντ, Τζαϊτέ, Λεσόρ, Λουβαβού-Καμπαρό, Μαλεντόν, Ντιλικινά, Οκόμπο, Πουαριέ, Ρισασέ, Σαρ, Στράζελ, Γιαμπουσέλι.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version