Site icon NewsIT
11:28 Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Έχει… απόψε πλέι οφ – Κρίσιμη η δεύτερη αγωνιστική

Μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος οι σημερινοί αγώνες έχουν αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (18.15 LIVE NewsIt/NOVA) και γνωρίζει ότι δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών ενώ ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Ατρόμητο (20.30 LIVE NewsIt/NOVA).

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να επουλώσει τις πληγές του μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Για να συμβεί αυτό θέλει τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν υπολογίζει στους Κατσικά, Κωνσταντινίδη, Σταφυλίδη, Κουμάλο και Ιντζίδη. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα έχει μαζί του τους Κεϊτά και Γεωργίου.

Ο αγώνας στην Τούμπα θα ξεκινήσει στις 18.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας γνωρίζει ότι μετά την ήττα στα Γιάννενα θα πρέπει να επανέλθει στις επιτυχίες για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει στους Περόνε, Πιπίνη και Μπαρτολίνι, ενώ ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Η βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 4
2. Ατρόμητος 3
3. ΠΑΣ Γιάννινα 3
4. Αστέρας Τρίπολης 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version