Στο παιχνίδι τακτικής η Ρόμα δεν επέτρεψε στη Γιουβέντους να καθαρίσει το πρωτάθλημα... Τι κι αν έπαιζε από το 62ο λεπτό, χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα έμεινε όρθια στη μάχη του τίτλου μετά το τελικό 1-1.
Πάντως, ο Τοροσίδης, μάλλον έπρεπε να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα, και ο διαιτητής ίσως να μην είχε σωστή κρίση, λόγω της ταχύτητας της φάσης.
Ομως, η Ρόμα που είχε στην ενδεκάδα της και τους Κώστα Μανωλά και Χοσέ Χολέμπας ισοφάρισε με τον Σεϊντού Κεϊτά στο 78′ και κρατήθηκε στο παιχνίδι του τίτλου, αλλά απειλείται και από τη Νάπολι.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (5-3-2): Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (91′ Παντόιν), Μαρτίν Κάσερες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Βιντάλ, Ρομπέρτο Περέιρα, Τέβες, Μοράτα (83′ Κομάν).
Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:
Σάββατο
Κιέβο – Μίλαν 0-0
Κυριακή
Κάλιαρι – Βερόνα 1-2 (90′ Κόντι / 9′ Τόνι, 56′ Γκόμες Τάλεμπ)
Παλέρμο – Έμπολι 0-0
Σασουόλο – Λάτσιο 0-3 (45′ Φελίπε Άντερσον, 70′ Κλόζε, 77′ Παρόλο)
Τζένοα – Πάρμα (αναβολή)
Αταλάντα – Σαμπντόρια 1-2 (16′ Στεντάρντο / 68′ Μουριέλ, 81′ Οκάκα)
Τσεζένα – Ουντινέζε 1-0 (76′ Αλεχάντρο Ροντρίγκεθ)
Ίντερ – Φιορεντίνα 0-1 (55′ Σαλάχ)
Τορίνο – Νάπολι 1-0 (68′ Γκλικ)
Δευτέρα
Ρόμα – Γιούβεντους 1-1 (78′ Κεϊτά / 64′ Τέβες)